Bel ons

werkdagen van 09:00 - 17:00

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Zet de eerste stap naar uw nieuwe toekomst! Bel 085 – 487 12 00 of vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

De Scheidingsplanner Hilversum & Wijdemeren

035-692 16 69

hilversum@scheidingsplanner.nl

Seinstraat 22 - 3e etage
1223DA Hilversum
hilversum@scheidingsplanner.nl < Bekijk op kaart

Vestiging Hilversum - Scheidingsplanner Hilversum - Bilthoven - Soest - Het Gooi

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Kwaliteit verzekerd

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op onderstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Scheidingsplanner(s)


Eveline Minkes MFP, RB, Mediator

Ik ben Eveline Minkes, geboren en getogen in de omgeving van Rotterdam én in het menselijke en financiële vak bij gerenommeerde accountantskantoren zoals onder andere PriceWaterhouseCoopers en KPMG Meijburg.

Dat merk je aan mijn directe manier van doen, empatisch vermogen en passie voor mijn vak: mensen helpen om zelf tot oplossingen te komen vanuit échte belangstelling voor de mensen achter de problemen. En daar komt ook mijn vakmanschap vandaan. (Lees meer)Dick Minkes MFP en RB

Ik ben Dick Minkes. Ik kom oorspronkelijk uit Dordrecht en ben als belastingadviseur, financieel en estate planner een echte allrounder met een sterk analytisch denkvermogen.

En dat merk je aan mijn praktische en creatieve oplossingen. Zonder hoogdravende taal een heldere oplossing geven. Waarbij de mens centraal staat.

Voor de Scheidingsplanner Hilversum-Bilthoven-Soest denk ik mee met de financiële vraagstukken, ben ik de sparringspartner voor Eveline en beoordeel ik in complexe (echt)scheidingen de door Eveline opgestelde stukken. (Lees meer)


De Scheidingsplanner Hilversum & Wijdemeren

Sinds 2007 al circa 350 scheidingen tot een succesvol einde gebracht

Uw scheiding succesvol regelen in de regio Hilversum, Hilversumse Meent, Ankeveen, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Oud-Loosdrecht, Nieuw-Loosdrecht, Nederhorst den Berg 

Complete en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning bij uw scheiding op zowel emotioneel, financieel, fiscaal als juridisch gebied, daar staan wij voor. Wij hebben alle deskundigheid en expertise in huis voor het regelen van uw scheiding. Wij hebben ook een advocaat in ons team, wij wikkelen dus tevens alles juridisch voor u af.

Dit kunt u van de Scheidingsplanner Hilversum & Wijdemeren verwachten:

  • Wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd de aanpak die bij u past
  • Mediation in combinatie met alle juridische, fiscale én financiële kennis
  • Ook voor apart scheiden of een second opinion
  • Oplossings- en toekomstgericht
  • Oog voor de emoties
  • Inclusief juridische afwikkeling
  • Informele wijze en heldere taal

Wij zijn er voor gehuwden, samenwoners en geregistreerde partners. Tevens hebben wij voor ondernemers alle kennis en kunde zelf in huis. 


Keurmerken 

Keurmerken Scheidingsplanner Hilversum - Bilthoven - Soest


Klantervaring 

“Ben achteraf nog steeds heel blij, dat ik het op deze manier heb aangepakt, heb me in deze moeilijke tijd gesteund gevoeld, en ik zou gezien mijn ervaring dit aan iedereen aanraden. De Scheidingsplanner Hilversum & Wijdemeren maakte overzichten die allemaal door de rechtbank werden geaccordeerd, in tegenstelling tot de inhoudelijke verwarrende gegevens van de advocaat van de tegenpartij. Tevens houdt zij er rekening mee hoe de Belastingdienst e.e.a. zou kunnen interpreteren. Heb er ook heel veel van geleerd, inderdaad ”de totaaloplossing voor elke scheiding”.


Welke scheidingsaanpak past bij u?

Samen scheiden met behulp van mediation

Mediation helpt u om een nieuwe toekomst op te bouwen. Met behulp van onze deskundige begeleiding komt u met elkaar in gesprek. Het in vertrouwen kunnen uiten van wensen, verwachtingen en behoeften (en mogelijke frustraties) leidt tot wederzijds begrip. U gaat ervaren dat er weer werkelijk naar elkaar geluisterd wordt. Daarnaast werken we samen stapsgewijs aan oplossingen en afspraken. Het doel van mediation is om tot een onderlinge oplossing te komen die voor u beiden het meest optimaal is. 

In de mediationgesprekken wordt gezocht naar oplossingen waar u beiden vrede mee kunt hebben. Die oplossingen kunnen puur praktisch zijn, maar ze kunnen ook gericht zijn op verbetering van de onderlinge communicatie. Daarbij wordt altijd getoetst of de oplossingen ook daadwerkelijk haalbaar zijn. Bijkomend voordeel van onze begeleiding is dat wij niet alleen mediator zijn maar in dit traject ook alle juridische, financiële en fiscale vraagstukken die bij u spelen direct voor u kunnen oplossen én optimaliseren.

De Scheidingsplanner Hilversum & Wijdemeren is als mediator aangesloten bij de beroepsvereniging voor professionals in mediation.


Apart scheiden: 1 + 1 = 3

Wij begrijpen dat u bij een scheiding eigen belangen heeft. En dat het wel eens moeilijk wordt gevonden om voor die eigen belangen op te komen. Of dat het enigszins in goede harmonie samen bij een mediator aan tafel zitten om allerlei redenen gewoon weg niet mogelijk is. De Scheidingsplanner Hilversum & Wijdemeren heeft een aanpak voor scheidingen waarin het niet mogelijk is om samen de scheiding te regelen, die net even wat anders is als bij anderen.

Samen met de advocaat waarmee wij heel nauw samenwerken vormen we één team dat op alle fronten – juridisch, financieel én fiscaal – goed voor u belangen opkomt. En dat heeft ons aan de onderhandelingstafel of in de rechtbank al mooie successen opgeleverd. De Scheidingsplanner Hilversum & Wijdemeren gaat samen met de advocaat met u in gesprek zonder het dubbele tarief te rekenen. U profiteert dus van 3 verschillende vakgebieden die in 1 vorm van dienstverlening zijn gegoten voor hetzelfde tarief!


Financieel én fiscaal advies bij een scheiding

Een scheiding heeft ook op financieel en fiscaal gebied veel impact. De financiële toekomst zorgt vaak voor veel onrust. Anders dan advocaten of andere scheidingsbemiddelaars/mediators in de regio Hilversum & Wijdemeren, hebben wij alle expertise zelf in huis om u op dit gebied duidelijkheid en rust te kunnen geven. Op basis van uw financiële documenten zoeken wij naar maatwerkoplossingen voor uw situatie. Wij nemen u hierbij alles uit handen. Wij begeleiden niet alleen het proces, maar wij helpen u ook met concrete oplossingen. In één oogopslag wordt uw hele scheiding transparant en duidelijk en alles wordt in begrijpelijke taal besproken. De Scheidingsplanner Hilversum & Wijdemeren is opgeleid tot Master of Financial Planning (MFP), Estateplanning en Federatie Belastingadviseur (Register Belastingadviseurs).


Ondernemers en scheiden

Bij ondernemers eindigt één op de twee huwelijken als scheiding. Als een ondernemer gaat scheiden wegen het zakelijke en financiële gedeelte extra zwaar. Dit maakt de scheiding ook veel complexer. Zonder enige twijfel zijn wij dé specialist in scheidingen van ondernemers door onze jarenlange werkervaring bij gerenommeerde accountantskantoren (onder meer PWC en KPMG) en onze opleidingen tot Federatie Belastingadviseur (Register Belastingadviseurs), Master of Financial Planning (MFP) en Estateplanning. Bovendien is de Scheidingsplanner Hilversum & Wijdemeren sinds 2007 gespecialiseerd in echtscheidingen en heeft sindsdien al veel grote en kleine ondernemers optimaal begeleid.


Tarief Scheidingsplanner Hilversum & Wijdemeren

Goedkoop Scheiden? Beste? Of allebei?

Over de kosten van uw scheiding zijn wij transparant. De tarieven voor verschillende diensten zijn niet bij iedere scheidingsbemiddelaar hetzelfde. Wij kijken naar de tarieven in de markt, zoals bij de Scheidingsmakelaar. Dat betekent niet dat we altijd de laagste prijzen volgen. Wel zorgen wij voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tijd voor u. Deskundig advies. Snelle dienstverlening. Wij doen waar we goed in zijn, we geloven in de vorm en inhoud van onze dienstverlening en daarvoor hanteren wij een zeer concurrerend tarief. Zeker ten opzichte van advocaten of advocaatkantoren in Hilversum. En indien uw rechtsbijstandsverzekeraar een vergoeding geeft bij echtscheiding, dan handelen wij dat af met de verzekeraar.


Gratis kennismaking

Welke begeleiding u bij ons uiteindelijk ook kiest, het eerste kennismakingsgesprek is altijd zonder kosten en vrijblijvend. Wij nemen tijdens het kennismakingsgesprek uitgebreid de tijd om in alle rust uw situatie te bespreken en kunnen we aan de hand daarvan een stappenplan voor u maken. Zo kunt u bepalen of er een klik is en voldoende vertrouwen heeft in onze begeleiding. U krijgt dan ook een goede indicatie mee van de kosten voor de scheiding. Doe het gerust, het verplicht u tot niets!

Wij staan voor u klaar in de regio Hilversum, Hilversumse Meent, Ankeveen, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Oud-Loosdrecht, Nieuw-Loosdrecht, Nederhorst den Berg. Een afspraak is ook mogelijk op de donderdagavond of de zaterdagochtend. Bel 035 – 692 16 69 of stuur een e-mail naar hilversum@scheidingsplanner.nl.

Onze LocatieBel ons
035-692 16 69

Contact ons via E-mail

Bel ons 035-692 16 69

Vraag ons scheidingsboekje aan

Maak een vrijblijvende afspraak