Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00

Beoordelingen

Aan het einde van een echtscheidingstraject vragen wij onze cliënten vaak om ons een beoordeling te geven.
Dat doen we, omdat wij als Scheidingsplanners een bepaalde kwaliteit willen waarborgen die we alleen bereiken door goed te luisteren naar de wensen en opmerkingen van onze cliënten.

Daar zijn we heel open in. Vandaar dat u hier al deze beoordelingen ongefilterd kunt lezen. Want een scheidingstraject is een vertrouwenstraject en dat bereik je enkel door open en eerlijk met elkaar te communiceren. 

 
De Scheidingsplanner Gouda
Advies dienstverlening
“Fijne begeleiding”
5
  • Door:
  • Geplaatst op: 15 april 2019
  • Vestiging: Gouda
het gehele traject is vlot en prettig verlopen
Advies dienstverlening
“Traject is goed en helder bedankt”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 15 april 2019
  • Vestiging: Gouda
Prima begeleiding voor beide partijen
Advies dienstverlening
“Uitstekend”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 20 september 2018
  • Vestiging: Gouda
De adviseur heeft ons uitstekend geholpen door ons waar nodig te sturen zonder dat wij controle verloren.
Advies dienstverlening
“Fijne begeleiding”
4
  • Door:
  • Geplaatst op: 20 september 2018
  • Vestiging: Gouda
Goede en professionele werkwijze
Advies dienstverlening
“Ik raad De Scheidingsplanner iedereen in scheiding aan”
4
  • Door:
  • Geplaatst op: 20 augustus 2018
  • Vestiging: Gouda
De adviseur heeft alles helder en professioneel afgewikkeld ze was bovendien erg neutraal en nam onze belangen zeer serieus.
Advies dienstverlening
“Uitstekende dienstverlening”
4
  • Door:
  • Geplaatst op: 20 augustus 2018
  • Vestiging: Gouda
Ik vond het een hele fijne manier van werken
Advies dienstverlening
“Ik zou deze organisatie zeker aanbevelen”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 28 mei 2018
  • Vestiging: Gouda
Gewoon goed dankjewel
Advies dienstverlening
“Ik zou deze organisatie aanbevelen”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 28 mei 2018
  • Vestiging: Gouda
Gesprekken waren prettig in goede harmonie en toch zakelijk. Prima resultaat
Advies dienstverlening
“Hele persoonlijke begeleiding”
5
  • Door:
  • Geplaatst op: 14 mei 2018
  • Vestiging: Gouda
De adviseur was heel betrokken maar wel op een zakelijke manier. Dit was fijn want hierdoor had ik het idee dat wij echt persoonlijke begeleiding kregen.
Advies dienstverlening
“Uitstekend geholpen”
5
  • Door:
  • Geplaatst op: 14 mei 2018
  • Vestiging: Gouda
Ik wist niet wat er allemaal op me afkwam maar door de scheidingsplanner werd alles heel duidelijk. Hierdoor werd ik in het traject zelfverzekerder bedankt daarvoor.

Onze Waardering


De Scheidingsplanner Secretariaat | Kortekade 60 | 3062 GT Rotterdam NL | 085-487 12 00
Bekijk alle vestigingen