Bel ons

Ma-do 8.30 – 17.30 uur
Vr 8.30 – 17.00 uur

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Zet de eerste stap naar uw nieuwe toekomst! Bel 085 – 487 12 00 of vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

De Scheidingsplanner Enschede

053-800 10 18

twente@scheidingsplanner.nl

Deurningerstraat 224
7522CL Enschede
twente@scheidingsplanner.nl < Bekijk op kaart

Locatie Scheidingsplanner Enschede

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Kwaliteit verzekerd

De Scheidingsplanner Enschede
(4,5 van de 5 in 18 beoordelingen)

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op onderstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Scheidingsplanner(s)


Bennie T.M. Bles FFP

Bennie is na zijn HBO studie werkzaam binnen de financiële dienstverlening. Hij heeft eerst bij een aantal grote instellingen gewerkt als specialist assurantiën, pensioenen en financiële planning.
(Lees meer)

De Scheidingsplanner Enschede

Uw gehele scheiding onder één dak regelen in Enschede


De Scheidingsplanner Enschede biedt u hoogwaardige ondersteuning op emotioneel, financieel, fiscaal en juridisch gebied, om uw scheiding succesvol te regelen. U hoeft dus niet apart op zoek naar een advocaat, jurist, financieel planner, belastingadviseur of mediator.

Scheidingsplanner Enschede in het kort

 • U bepaalt welke aanpak het beste bij u past
 • Voor gehuwden, geregistreerde partners en samenwoners
 • Samen scheiden op basis van mediation
 • Apart scheiden als samen aan tafel niet lukt
 • Informeel met oog voor de emoties
 • Oplossing- en toekomstgericht
 • Second Opion
 • Alimentatie (her)berekening
 • Ook voor ondernemers

Hoe onze klanten ons beoordelen

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,8.

“Voor het regelen van onze scheiding hebben mijn ex-man en ik gekozen voor de Scheidingsplanner. De medewerkers waren betrokken en behulpzaam. Opties en consequenties werden op een rij gezet en uiteindelijk is alles correct en vlot afgehandeld. Het scheelt enorm dat de administratieve rompslomp rondom een scheiding je door een neutrale persoon uit handen wordt genomen. Er komt tenslotte al genoeg op je af – Ellen

“Onze internationale scheiding was door de verschillende fiscale behandeling in Nederland en Duitsland gecompliceerd. Mevrouw Voogsgeerd en de heer Bles hebben veel moeite gedaan de optimale financiële oplossing te vinden. Verder hebben zij het gehele scheidingsproces zeer tactvol begeleid – Ondernemer Duitsland

“Wij hadden voorkeur voor een pragmatische aanpak Deze wens uitgesproken en zo is het ook verlopen. Dank voor deze cliëntgerichte werkwijze – Jacqueline en Herman


Waar wij u mee kunnen helpen

Wij kunnen u antwoord geven op al uw vragen, zoals:

 • Wat zijn de fiscale gevolgen van mijn scheiding?
 • Op welke toeslagen heb ik na mijn scheiding recht?
 • Kan ik na de scheiding mijn hypotheek voortzetten?
 • Kan ik met de kinderen in de woning blijven?
 • Hoe maak ik een ouderschapsplan?
 • Wanneer schakel ik een ouder-/kindercoach in?
 • Hoe zit het met mijn pensioen na mijn scheiding?
 • Wat na mijn scheiding netto te besteden?
 • Hoe zit het met de alimentatie?
 • Wat heb ik afgesproken in mijn huwelijkse voorwaarden?

Wij staan voor vakmanschap, kwaliteit, persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Het unieke van de Scheidingsplanner Enschede is dat alle onderwerpen bij ons aan bod komen en dat wij alle expertise écht zelf in huis hebben om uw scheiding te regelen, juist ook op financieel en fiscaal gebied. Dat zeggen vele andere bemiddelaars ons niet na. Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding, zodat wij u op basis van uw wensen zo goed en gemakkelijk mogelijk kunnen helpen in het scheidingsproces.

U kiest zelf de aanpak die bij u past. Hierbij kijken wij samen met u naar uw specifieke situatie en maken we voor u een persoonlijk plan. Zijn er bij uw scheiding kinderen betrokken, dan staat een goed ouderschapsplan met afspraken die in de praktijk ook echt werken voorop. Wij nemen u letterlijk alles uit handen, alles wordt in heldere en begrijpelijke taal met u besproken. Hiermee kunnen wij u ontzorgen en bieden wij u duidelijkheid en rust.

Meer weten?

Wij staan graag voor u klaar! Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel 053 – 800 10 18. Doe het gerust, het verplicht u tot niets. U kunt ook ons gratis scheidingsboekje “Een nieuwe start…” aanvragen. In ons boekje vindt u alle informatie in heldere en duidelijke taal beschreven. Zo weet u precies wat belangrijk is in deze hectische periode. Bestel hier uw gratis exemplaar

Onze LocatieBel ons
053-800 10 18

Contact ons via E-mail

Bel ons 053-800 10 18

Vraag ons scheidingsboekje aan

Maak een vrijblijvende afspraak