Bel ons

werkdagen van 09:00 - 17:00

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Zet de eerste stap naar uw nieuwe toekomst! Bel 085 – 487 12 00 of vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

De Scheidingsplanner Eindhoven

0800-72 43 433

eindhoven@scheidingsplanner.nl

Parklaan 58
5613BH Eindhoven
eindhoven@scheidingsplanner.nl < Bekijk op kaart

Vestiging Scheidingsplanner Eindhoven

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Kwaliteit verzekerd

De Scheidingsplanner Eindhoven
(4,5 van de 5 in 37 beoordelingen)

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op onderstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Scheidingsplanner(s)


Paul van den Donk FFP RFEA

Paul van den Donk (1963) is zowel eigenaar van als adviseur voor de Scheidingsplanner in de regio’s Eindhoven, Tilburg en Den Bosch.

Na diverse managementfuncties in andere bedrijfstakken is Paul in 2000 bij een financieel intermediair gaan werken. In dat zelfde jaar behaalde hij zijn diploma van de Federatie van Financiële Planners (FFP). Sinds 2009 is Paul eigenaar van de genoemde regio’s van de Scheidingsplanner in Zuidoost Brabant.
(Lees meer)Drs. Frank van Boxtel FFP RPA

Frank van Boxtel (1965) is na zijn studie Bedrijfseconomie (Katholieke Universiteit Brabant 1992) gaan werken als pensioen-en levensverzekeringadviseur.

In 1993 heeft hij de opleiding tot pensioenconsulent (Akkermans & partners in Tilburg) gevolgd. In 1997 heeft hij de post HBO-opleiding Leergang Financiële Planning afgerond. En in 1998 is Frank geslaagd voor het examen van de Stichting Certificering Financieel Planners en is hij ingeschreven in het register van deze stichting.
(Lees meer)Derya Kocyilmaz

Juridisch medewerker bij de Scheidingsplanner: Derya Kocyilmaz (1985).
Zij heeft jarenlange ervaring in het familie- en jeugdrecht.

Zij startte haar carrière bij de rechtbank (Oost-Brabant) in 2004 op de Familiesector (thans sector civiel, afdeling Familie- en Jeugdrecht) en studeerde HBO-Rechten op de Juridische Hogeschool Avans-Fontys te Tilburg. (Lees meer)Samenwerkende intermediairs: Buro Philip van den Hurk

Buro Philip van den Hurk heeft op alle gebieden (financieren, sparen & beleggen, levensverzekeringen & pensioenen, sociale zekerheid, huwelijksvermogenrecht & erfrecht en belastingen) een lange ervaring, kennis die voortdurend actueel wordt gehouden, inkoopkanalen die daarbij aansluiten en de wil om u zo goed mogelijk te adviseren. (Lees meer)


Samenwerkend advocatenkantoor: Houben & Van Dijck

Houben & Van Dijck Advocaten stamt uit 1958. In dat jaar startte mr. Athmer in Eindhoven het advocatenkantoor dat nadien verder ging onder de naam Pessers en Van Griensven.

Sinds 2001 draagt het kantoor de huidige naam. Geworteld in het centrum van Eindhoven en sterk verbonden met de regio is Houben & Van Dijck Advocaten uitgegroeid tot een modern, middelgroot advocatenkantoor met acht advocaten. (Lees meer)


Samenwerkend fiscalist: Peter van Zon

Peter van Zon is als fiscalist betrokken bij Scheepbouwer & van Zon Accountants en Adviseurs. Na jarenlang als partner bij één van de big five accountantskantoren gewerkt te hebben is Peter in 2009 samen met Wim Scheepbouwer een eigen kantoor begonnen.

Peter en Wim werken met een team van ongeveer 14 professionals vanuit een goed geautomatiseerde organisatie op twee locaties: Eindhoven en Roosendaal.
De kernwaarden van Scheepbouwer & van Zon Accountants en Adviseurs zijn: financiële cockpit, pro-actief, relevant financieel en fiscaal advies en efficiënt.

Wij gebruiken de expertise van Peter en zijn kantoor bij complexe vennootschapsstructuren, waarderingsvraagstukken of ingewikkelde fiscale kwesties, met als doel om moeilijke zaken makkelijk te maken voor onze klanten.

bron: www.scheepbouwervanzon.nlSamenwerkende intermediairs: De Hypotheker, locaties: Eindhoven en Veldhoven

De Hypotheker bestaat al sinds 1985 en zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Zij zijn gevestigd op verschillende locaties door heel het land. De Scheidingsplanner Eindhoven werkt samen met de vestigingen van de Hypotheker in Eindhoven en Veldhoven.
De Hypotheker kan u verder helpen bij het maken van de beste keuze bij het (over)sluiten van een hypotheek. Zij vergelijkt de hypotheken van alle banken, ook de huidige bank waar de hypotheek loopt en selecteert de beste deal.

bron: www.dehypotheker.nlNicole Engbers

Nicole Engbers (1967) heeft na haar studie bedrijfseconomie aan de HES te Rotterdam 12 jaar voor KPN gewerkt in verschillende management- en specialistisch commerciële functies. In 2003 heeft zij besloten om haar rol als moeder voltijds te vervullen. Echter na 10 jaar, in januari 2013, heeft zij de draad weer opgepakt en is als Office Manager voor De Scheidingsplanner Zuidoost Brabant gaan werken (regio’s Eindhoven, Tïlburg en Den Bosch). In haar vrije tijd geeft zij les op een sportschool, maakt zij graag toertochten op de wielrenfiets cq. mountainbike en is zij fan van zeilen op de Europese wateren. Nicole is getrouwd en moeder van drie kinderen.

De Scheidingsplanner Eindhoven

Welkom bij de Scheidingsplanner Eindhoven, als financieel expert hét loket voor de volledige afwikkeling van uw echtscheiding, de beëindiging van uw geregistreerd partnerschap of van uw samenleving.

Voor de meeste mensen is het scheidingsproces een zeer vervelende periode waar ze graag zo snel mogelijk doorheen willen zijn. Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan, want er moeten nog wel ‘even’ afspraken worden gemaakt over de scheiding (vermogensverdeling, woning) en de periode daarna (ouderschapsplan, (kinder-) alimentatie en pensioenverevening). Stuk voor stuk onderwerpen waarvan de meeste mensen die uit elkaar gaan geen verstand hebben omdat ze het nog nooit meegemaakt hebben.

De Scheidingsplanner begeleidt u van A tot Z door dit hele proces. Of het nu om het pensioen, de eigen woning, de kinderen, de fiscale gevolgen, de alimentatie, de emoties, juridische zaken of uw eigen bedrijf gaat, bij ons vindt u alle expertise onder één dak.
Wij werken indien nodig samen met gespecialiseerde familierechtadvocaten en notarissen.

Ons team bestaat uit Register Financieel Echtscheidingsadviseurs en Financieel Planners. Op onze contactpersonen-pagina, kunt u iets meer over ons persoonlijk te weten komen.

Dienstverlening
Wat kunnen wij voor u betekenen?
• Wij stellen een vermogensverdeling op, gebaseerd op uw wensen en ideeën, uiteraard rekening houdend met eventueel van   toepassing zijnde huwelijksvoorwaarden;
• Wij onderzoeken of één van u eventueel in de echtelijke woning kan blijven wonen;
• Wij onderzoeken of u dan wel uw vertrekkende partner een woning kan kopen of op zoek moet gaan naar een huurwoning;
• Wij berekenen eventuele partner- en kinderalimentatie;
• Wij geven aanvullend pensioenadvies, waarbij wij niet altijd standaard de Wet Pensioenverevening volgen;
• Wij begeleiden u bij het opstellen van een ouderschapsplan;
• Wij berekenen voor beide partners het netto besteedbaar inkomen na de scheiding;
• Wij kunnen u helpen bij alle fiscale vraagstukken;
• Wij stellen een convenant op;
• Wij zorgen voor de inschrijving van de echtscheiding

Aanvullende diensten
• Her-berekenen van partner- en kinderalimentatie. Indien de wederpartij niet mee werkt aan aanpassing van de alimentatie, kan een met ons samenwerkende advocaat u begeleiden in het traject richting de rechtbank;
• Het ten behoeve van advocaten, notarissen en mediators verzorgen van vermogensopzetten en -verdelingen, alimentatieberekeningen en oplossen van andere financiële vraagstukken. Tevens zijn wij vraagbaak en financiële sparringpartner voor deze partijen;
• Begeleider aan de zijlijn bij Collaborative Divorce of ‘overlegscheidingen’. Collaborative Divorce is een manier van scheiden waarbij de partners, hun eigen advocaten en overige betrokkenen samen werken op een manier die borg staat voor uit elkaar gaan met zoveel mogelijk respect. De Scheidingsplanner kan als financieel expert worden ingeschakeld bij een dergelijk traject.

Wie kunnen bij ons terecht
Samen scheiden
U kunt bij ons terecht als u samen tot een harmonieuze afwikkeling van uw scheiding wilt komen.

Apart strijden
In sommige gevallen is het echter te emotioneel om samen met uw ex-partner aan één tafel te zitten of is er een te groot kennisverschil tussen u en uw ex, waardoor u het gevoel heeft dat u er met mediation niet goed uit gaat komen. In dit geval is het ook mogelijk om te kiezen voor eenzijdig financiële en juridische begeleiding door de Scheidingsplanner.
Uw ex kiest dan voor een andere begeleider, bijvoorbeeld de accountant of een advocaat.
U kiest er dan beiden voor om zelf aan de bal te blijven als het gaat om het maken van afspraken: u wenst er in onderhandeling uit te komen en zeker niet een knoop door de Rechter door te laten hakken. U bent dan namelijk onzeker over de uitkomst. Daarnaast is het een wetmatigheid dat als u het maken van onderlinge afspraken reeds nu aan een Rechter overlaat, bij de volgende keer wéér een Rechtszaak gevoerd moet worden omdat u niet geleerd heeft om met elkaar te overleggen. Dat betekent dat u bij een juridisch gevecht gerede kans loopt om opnieuw uw echtscheiding te moeten beleven als u nu een Rechter nodig heeft om tot afspraken te komen. Om over de bijbehorende kosten nog maar niet te spreken….

Ondernemers
Wij hebben binnen ons team niet alleen veel kennis in huis voor ondernemers die gaan scheiden maar ook voor het begeleiden van financieel complexe echtscheidingszaken.

Tarief / werkwijze
• Wij werken in basis op uurtarief; – afhankelijk van de complexiteit van de zaak en/of de mate van overeenstemming is het soms mogelijk tot een vast tarief te komen tijdens het intakegesprek. Een intakegesprek van een half uur is altijd gratis en verplicht partijen tot niets;
• Indien uw rechtsbijstandsverzekeraar een vergoeding geeft bij echtscheiding, dan handelen wij dat af met de verzekeraar.

Onze LocatieBel ons
0800-72 43 433

Contact ons via E-mail

Bel ons 0800-72 43 433

Vraag ons scheidingsboekje aan

Maak een vrijblijvende afspraak