Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00

Beoordelingen

Aan het einde van een echtscheidingstraject vragen wij onze cliënten vaak om ons een beoordeling te geven.
Dat doen we, omdat wij als Scheidingsplanners een bepaalde kwaliteit willen waarborgen die we alleen bereiken door goed te luisteren naar de wensen en opmerkingen van onze cliënten.

Daar zijn we heel open in. Vandaar dat u hier al deze beoordelingen ongefilterd kunt lezen. Want een scheidingstraject is een vertrouwenstraject en dat bereik je enkel door open en eerlijk met elkaar te communiceren. 

 
De Scheidingsplanner Den Helder
Advies dienstverlening
“Ik ben zeer tevreden Prettige samenwerking”
5
  • Door:
  • Geplaatst op: 15 maart 2018
  • Vestiging: Den Helder
Ik ben zeer tevreden over de begeleiding die Richard heeft gegeven. Richard hartelijk bedanktOvergenomen uit schriftelijke evaluatie
Advies dienstverlening
“Zeker aan te bevelen”
5
  • Door:
  • Geplaatst op: 15 maart 2018
  • Vestiging: Den Helder
Overgenomen uit schriftelijke evaluatie
Advies dienstverlening
“Goede begeleiding en aangeboden nazorg vind ik perfect”
5
  • Door:
  • Geplaatst op: 15 maart 2018
  • Vestiging: Den Helder
Overgenomen uit schriftelijke evaluatie
Advies dienstverlening
“Zeer netjes geholpen, ik vond het over het algemeen snel gegaan!”
4
  • Door:
  • Geplaatst op: 20 juni 2013
  • Vestiging: Den Helder
Overgenomen uit schriftelijke evaluatie d.d. 26-3-2013
Advies dienstverlening
“Goed geholpen en zeker aan te bevelen.”
4
  • Door:
  • Geplaatst op: 20 juni 2013
  • Vestiging: Den Helder
Overgenomen uit schriftelijke evaluatie d.d. 26-03-2013
Advies dienstverlening
“Discreet geholpen. Berekeningen soms lastig om te begrijpen, maar worden netjes en rustig uitgelegd! Zeker aan te bevelen!”
3.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 20 juni 2013
  • Vestiging: Den Helder
Overgenomen uit schriftelijke evaluatie d.d. 08-04-2013
Advies dienstverlening
“Goed geholpen, aan te bevelen”
3.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 20 juni 2013
  • Vestiging: Den Helder
Overgenomen uit schriftelijke evaluatie d.d. 08-04-2013
Advies dienstverlening
“Bedankt!”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 26 juni 2012
  • Vestiging: Den Helder
Bedankt voor de geleverde diensten, binnen nog geen acht maanden kunnen wij allebei weer verder met ons leven, en weten wij waar wij (financieel) aan toe zijn.

Onze Waardering


De Scheidingsplanner Secretariaat | Kortekade 60 | 3062 GT Rotterdam NL | 085-487 12 00
Bekijk alle vestigingen