Bel ons

werkdagen van 09:00 - 17:00

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Zet de eerste stap naar uw nieuwe toekomst! Bel 085 – 487 12 00 of vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

De Scheidingsplanner Den Haag

070-360 70 00

denhaag@scheidingsplanner.nl

Beeklaan 389a
2562 AZ Den Haag
denhaag@scheidingsplanner.nl < Bekijk op kaart

Locatie Scheidingsplanner Den Haag

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Kwaliteit verzekerd

De Scheidingsplanner Den Haag
(5,0 van de 5 in 17 beoordelingen)

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op onderstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Scheidingsplanner(s)


Bryan Vloemans

Ik ben Financial Life Planner, dat houdt in dat ik, van huis uit, financieel planner ben. Alleen bij mij gaat het niet, of juist niet, alleen maar om de cijfertjes en fiscaliteiten. Ik ben ook coach, het gaat mij juist om u, om de mens, zijn wens en zijn gedrag…

Juist bij scheidende stellen, zeker indien zij kinderen en een eigen woning hebben, kan ik hier een helpende hand bieden. Emoties, gedragingen, spelen dan vaak een grote rol, en als coach (en mediator) kan ik hen begeleiden in deze vaak lastige periode, zodat zij on speaking terms kunnen komen en/of blijven.

Als financieel (en hypothecair) planner is een scheiding natuurlijk ook ‘een uitdagende casus’, waarbij ook hier de cijfers van secundair belang zijn. Vaak wil men ‘gewoon’ weer rust en inzicht, weten waar men aan toe is. Kan ik in de woning blijven wonen? Wat zijn dan de lasten en kan ik dan weer een goede, nieuwe (financiële) start maken?

Financieel inzicht, geeft vaak rust. Het geeft weer uitzicht. En dat is vaak wat men enorm kan helpen: inzicht en uitzicht in deze impactvolle en onzekere periode.

Graag sta ik mensen in dit proces bij, van A tot Z en verder, van huis naar thuis…Paul Vilain

Als mens is het mijn doel om mensen verder te helpen in hun leven, relaties te beschermen en ondanks dat mensen de beslissing hebben genomen om uit elkaar te gaan, ze gedurende het scheidingsproces weer dichter bij elkaar te brengen. In de afgelopen twintig jaar dat ik dit werk doe heb ik veel geleerd en veel mooie ervaringen gedeeld. (Lees meer)


De Scheidingsplanner Den Haag

Welkom bij De Scheidingsplanner Den Haag

Als u besluit om te gaan scheiden, of wellicht is het wel voor u besloten, dan staat vaak uw wereld volledig op z’n kop. Waar te beginnen? Wat te doen en wat allemaal te regelen?

Graag begeleiden wij u tijdens deze periode en door middel van een stappenplan en een persoonlijk Scheidingsplan geven wij u een goed en helder inzicht, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.

Zoals een cliënt ons achteraf liet weten: “door jullie toedoen zijn een aantal hobbels verlaagd tot rimpels en dat heeft de gemoederen redelijk bedaard. Hierdoor kunnen wij weer normaal met elkaar praten.’

En dat is nu precies waar wij het voor doen, want men kiest er dan wel voor om als partners uit elkaar te gaan, maar vaak blijft men wel als ouders aan elkaar verbonden.

Waarom zou u voor ons moeten kiezen?
Ervaring heeft geleerd dat bij 80% van de scheidingen er ‘geruzied’ wordt over geld. Ervaring heeft eveneens geleerd dat de oorzaak van het geruzie vaak niet echt gaat over het geld, maar meer over de onduidelijkheid: Waar heb ik recht op? Wat is reëel? Kan ik in de woning blijven wonen? Wat zijn dan de lasten en kan ik dat betalen?

Als financieel adviseur geven wij u graag het inzicht en als mediator begeleiden wij graag het proces. Zo heeft u het beste uit twee werelden.

Vragen staat vrij, dus heeft u vragen of opmerkingen? Wij zijn bereikbaar op 070 – 360 7000 of via denhaag@scheidingsplanner.nl

Onze LocatieBel ons
070-360 70 00

Contact ons via E-mail

Bel ons 070-360 70 00

Vraag ons scheidingsboekje aan

Maak een vrijblijvende afspraak