Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00

De echtscheidingsdesk van Nationale-Nederlanden met de Scheidingsplanner

De Scheidingsplanner neemt deel aan de echtscheidingsdesk van Nationale Nederlanden

Tijdens de Pensioen3daagse op 31 oktober, 1 en 2 november a.s. organiseert Nationale-Nederlanden op woensdag 1 november a.s. de echtscheidingsdesk in het NN  DE Café van 10.00 tot 15.00 uur te Rotterdam. Een Helpdesk voor mensen met vragen rondom hun pensioen bij echtscheiding. Een team van (NN) experts w.o. de Scheidingsplanner beantwoordt per mail en telefonisch, maar ook ter plaatse, al uw vragen.
Gaat u scheiden en heeft u vragen over uw pensioen, stuurt u dan een e-mail naar nnpensioencommunicatie@nn.nl of neem contact op via telefoonnummer 088-663 99 99. Of loop langs, de toegang is gratis. 
>Meer informatie

Over de Pensioen3daagse

Platform Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën, waarin partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid en onderwijs-, voorlichtings- en consumentenorganisaties hun krachten bundelen om verantwoord financieel gedrag in Nederland te bevorderen.
Eén van de initiatieven is de Pensioen3daagse. In 2017 focust de Pensioen3daagse zich op een aantal (pensioen)risicogroepen benoemd in de AFM studie waaronder mensen die gaan scheiden. Deelnemende partijen aan de Pensioen3daagse 2017 zijn onder andere: de AFM, de Pensioenfederatie, De Nederlandsche Bank, pensioenfondsen en –verzekeraars en vele werkgevers. Er worden deze 3 dagen door heel het land op diverse locaties veel verschillende activiteiten georganiseerd.

 

Scheidingsboekje

SCHEIDINGSBOEKJE

Scheidingsboekje

"Alles wat u moet weten en kunt doen bij een scheiding"

Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start...”. Voor u zelf of voor iemand anders. In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Vraag nu het scheidingsboekje aan

Direct regelen!

Telefoon

Gaat u scheiden? En zit u vol vragen? Kom voor een vrijblijvend adviesgesprek naar de Scheidingsplanner.

Vrijblijvende afspraak maken
Telefoon

Heeft u een vraag en wilt of kunt u niet wachten op een antwoord, bel ons. Dan helpen wij u direct.

Contact opnemen
Calculator

Wel of geen alimentatie? En hoeveel dan precies? Krijg snel antwoord via de Scheidingsplanner.

Alimentatie berekenen
Formulier

Meer duidelijkheid over uw scheiding? Vraag het Scheidingsboekje "Een nieuwe start..." aan.

Scheidingsboekje aanvragen

Direct regelen!

Icon-telefoonIcon-calculator
Telefonisch contact
Alimentatie berekenen
Icon-werkmapIcon-afspraak
Scheidingsboekje aanvragen
Afspraak maken