Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00
Waarom de Scheidingsplanner
 • Begeleiding van begin tot eind
 • Oplossings- en toekomstgericht
 • Met financieel en fiscaal advies
 • Informele wijze en heldere taal
 • Oog voor de emoties
 • Inclusief juridische afwikkeling

Checklist scheiden

ONZE CHECKLIST SCHEIDEN GEEFT INZICHT

Heeft u moeite om het overzicht te bewaren over alles wat er bij uw scheiding komt kijken? Onze checklist scheiden wijst u de weg. Het is namelijk geen geheim dat als u gaat scheiden, u heel veel zaken moet gaan regelen. Denk aan regelingen voor u kinderen, financiële en fiscale zaken, het verzamelen van gegevens en vooral ook praktische zaken zoals verzekeringen, bankrekeningen etc.

Voor veel scheidende mensen is het lastig om alles goed op een rijtje te krijgen. We horen vaak dat men zich niet gerealiseerd heeft dat er zoveel bij komt kijken. En dat onze checklist scheiden ze echt een handje heeft geholpen. Download daarom ook onze gratis checklist. De checklist helpt u om samen alles in kaart te brengen en om samen keuzes te maken. Download de checklist vandaag nog!

INHOUD CHECKLIST SCHEIDEN

De checklist scheiden start met de algemene zaken in de beginfase van het scheidingstraject. Onderwerpen zijn onder meer de keuze in begeleiding van uw scheiding en het inventariseren van de onderwerpen die besproken moeten worden. Daarna volgen in de checklist alle onderwerpen rondom de kinderen, financiële & fiscale zaken en het verzamelen van gegevens.

PRAKTISCHE ZAKEN CHECKLIST SCHEIDEN

De checklist sluiten we af met allerlei praktische zaken, zoals bankrekeningen, verzekeringen, abonnementen etc. Bekijk op voorhand of u deze zaken meteen moet oppakken of tot na de definitieve scheiding kunnen wachten.

GRATIS DOWNLOAD CHECKLIST SCHEIDEN

Wist u dat volgens een onderzoek veel mensen kampen met de financiële gevolgen van een scheiding? Dat komt onder meer omdat maar liefst 1 op de 2 Nederlanders niet precies weet hoe ze een scheiding moeten aanpakken. Download daarom hier vandaag nog onze gratis checklist scheiden. De checklist geeft u overzicht, rust en duidelijkheid.

 

Uit het onderzoek is trouwens ook gebleken dat 80% van de mensen die geen financieel specialist hebben ingeschakeld daar spijt van heeft. Andersom vindt 90% van de groep die wel de hulp van een financieel specialist heeft ingeroepen, dat altijd bij een scheiding aan te raden. Wilt u meer weten over financieel advies bij uw scheiding? Neem dan gerust contact met ons op.


MEER INFORMATIE OVER SCHEIDEN

> Uw alimentatie berekenen
> Scheiden en eigen huis
> Scheiden met kinderen
> Mediation/Samen scheiden
> Eenzijdig/Alleen scheiden

SCHEIDINGSBOEKJE

Scheidingsboekje Wilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen? Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders. In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Vraag nu het scheidingsboekje aan

Kwaliteit verzekerd

Gemiddeld wordt de scheidingsplanner beoordeeld met een
 • "Prima begeleiding en verstand van…"

  Door: MG Geplaatst op: 19-03-2019
  Vestiging: BOVENKARSPEL
  Ik zou zeker doorverwijzen lees meer
 • "Deskundig advies"

  Door: WW Geplaatst op: 19-03-2019
  Vestiging: Zwaag
  Zeer deskundige begeleiding en flexibel lees meer
 • "Ik ben erg tevreden en…"

  Door: MK Geplaatst op: 19-03-2019
  Vestiging: Zwaag
  Prettige en professionele begeleiding lees meer
 • "Uitstekend geregeld"

  Door: JR Geplaatst op: 12-03-2019
  Vestiging: Krimpen aan den IJssel
  Prima dienstverlening duidelijke communicatie. lees meer
 • "Ik heb het traject bij…"

  Door: HL Geplaatst op: 12-03-2019
  Vestiging: Krimpen aan den IJssel
  fijne begeleiding van het hele… lees meer
Meer beoordelingen