Bel ons

werkdagen van 09:00 - 17:00

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Zet de eerste stap naar uw nieuwe toekomst! Bel 085 – 487 12 00 of vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

De Scheidingsplanner Beverwijk

0251 - 74 50 50

beverwijk@scheidingsplanner.nl

Westerhoutplein 4 (uitsluitend op afspraak)
1943AA Beverwijk
beverwijk@scheidingsplanner.nl < Bekijk op kaart

Locatie Scheidingsplanner Beverwijk

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Kwaliteit verzekerd

De Scheidingsplanner Beverwijk
(4,5 van de 5 in 9 beoordelingen)

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op onderstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Scheidingsplanner(s)


Norman J.C. Talma FFP | RFEA | Mediator, Financieel Planner en belastingconsulent.

Norman Talma (1973) is de aangewezen persoon indien u uw scheiding praktisch en weloverwogen wilt regelen. Zijn nuchtere en overzichtelijke aanpak stelt beide aanstaande ex partners in staat om passende en werkbare afspraken met elkaar te maken en vlot overeenstemming te bereiken. Op een voor iedereen begrijpelijke wijze legt hij alle zaken uit rondom de kinderen, ouderschapsplan, kinderalimentatie, co-ouderschap, partneralimentatie en de verdeling van bijvoorbeeld uw woning en hypotheek bij een scheiding. Zo begint u goed voorbereid aan een nieuwe fase van uw leven.
(Lees meer)Richard C.M. Komen FFP | Mediator en Financieel Planner

Ik ben Richard, 47 jaar oud. In 2007 startte ik De Scheidingsplanner Alkmaar/ Noord Holland, met als doel mensen die scheiden te helpen bij het maken van (financiële) keuzes en voor te bereiden op een nieuwe toekomst. Ik begeleid mijn cliënten tijdens een emotionele, moeilijke en veelal turbulente fase in hun leven en geef inzicht en overzicht, zowel op het emotionele als financiële vlak. Ik kan vrij vlot aangeven waar men aan toe is en welke mogelijkheden er zijn. Hierdoor kan rust ontstaan en kunnen er beslissingen voor de toekomst genomen worden.
(Lees meer)


De Scheidingsplanner Beverwijk

De Scheidingsplanner Beverwijk
De Scheidingsplanner in Beverwijk helpt u graag verder! Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling en advisering bij een (echt)scheiding. Erkende experts in mediation, financiële planning en in de fiscale en juridische afhandeling van uw scheiding in Beverwijk.

Uw begeleiding bij uw scheiding in Beverwijk
Het Scheidingsplanner team in Beverwijk en omstreken heeft alle benodigde kennis in huis voor de afwikkeling van uw scheiding. U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar een mediator of mediation. Wij zijn MFN/ADR opgeleide mediators. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor al uw financiële afwikkelingen met betrekking tot uw scheiding. Onze experts zijn FFP gecertificeerd Financieel Planner en lid van de Federatie Financieel Planners. Heeft u vragen met betrekking tot de belastingdienst en uw scheiding? In ons team hebben wij een vakkundig opgeleide belastingconsulent. Op zoek naar een advocaat voor uw scheiding? Wij werken verder nauw samen met advocaten, mediators, kindercoaches en notarissen in Beverwijk (of de regio) voor de beste begeleiding bij uw scheiding. Op verzoek kunnen wij uiteraard met iedere benodigde specialist samenwerken op grond van onze jarenlange ervaring en expertise.

Scheiding regelen met Scheidingsplanner in Beverwijk wat houdt dat in?
Direct hulp bij zaken als het opstellen van een ouderschapsplan en convenant, co ouderschap, belastingdienst, alimentatie berekenen, en de benodigde juridische afwikkeling inclusief advocaat. Wij begeleiden u bij uw scheiding van A tot Z! Hierbij stellen wij samen met u een compleet plan op: het Scheidingsplan®. Wij helpen u verder met:

• Alimentatie berekenen
• Berekening besteedbaar inkomen na echtscheiding
• Verdeling van woning en vermogen en bedrijf
• Verdeling van pensioen bij scheiding
• Financiële en fiscale adviezen
• Belastingdienst en scheiding
• Mediation en kindercoaching

Aanvullende diensten tijdens of na uw scheiding
Ook ná uw scheiding helpt het Scheidingsplanner team in Beverwijk u verder met:

Herberekening alimentatie, van partneralimentatie- en/of kinderalimentatie na uw scheiding.
Naleving omgangsregelingen, bijstand in kwesties rondom gezag, omgangsregelingen en uw ouderschapsplan.
Samenwoners, beëindiging samenlevingscontract, ontbinding samenlevingsovereenkomsten.

Advisering van ondernemer bij (echt)scheiding
Ondernemen, een eigen zaak en dan gaan scheiden is complex. Wij zijn er voor ondernemers die gaan scheiden. Hierbij helpen wij u verder met:

• Invullen aangifte inkomstenbelasting jaar van scheiden
• Opstellen van het scheidingsconvenant
• Gehele afhandeling bij De Rechtbank

De Scheidingsplanner werkwijze in Beverwijk
Wij werken op basis van uurtarief of een vaste prijsafspraak.
Elke scheiding is uniek en maatwerk: u kunt zelf bepalen wat De Scheidingsplanner in Beverwijk voor u doet en welke zaken u zelf regelt op het gebied van mediation, juridisch, of financieel advies. Indien uw rechtsbijstandsverzekeraar een vergoeding geeft bij een scheiding, dan handelen wij dat af met de verzekeraar.

Waar kunt u ons vinden:
U kunt bij ons ook terecht voor begeleiding bij scheiding in Beverwijk en omstreken maar ook in:

Alkmaar (en omstreken) (hoofdkantoor).
• Zaandam
• Heerhugowaard
• Den Helder
• Beverwijk
• Schagen
• Heiloo
• Broek Op Langedijk
• Anna Paulowna
• Wieringerwerf

Bel direct voor hulp bij uw scheiding in Beverwijk
Bel 0251-745050 Een eerste afspraak in Beverwijk is kosteloos en vrijblijvend! Maak direct een afspraak in Beverwijk of vraag ons gratis informatiepakket aan.

Afspraak in de avonduren en bij uitzondering op een zaterdag zijn mogelijk.

Onze LocatieBel ons
0251 - 74 50 50

Contact ons via E-mail

Bel ons 0251 - 74 50 50

Vraag ons scheidingsboekje aan

Maak een vrijblijvende afspraak