Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00

Bestuur

Het dagelijks bestuur van de Vereniging van Scheidingsplanners bestaat uit voorzitter Léon Slijkerman, secretaris Wim de Zwart en penningmeester Norman Talma. Zij houden zich bezig met alle algemene zaken zoals het marketingbeleid, kwaliteitsbewaking, het werven en begeleiden van nieuwe Scheidingsplanners, de korte en lange termijn strategie, het uitwerken van samenwerkingen met andere landelijk opererende bedrijven enzovoort.

Naast de bestuursfunctie voeren de heren ook dagelijkse praktijk op het gebied van scheidingen.

Secretariaat:

Voor al uw algemene vragen kunt u terecht bij het Secretariaat van de Vereniging van Scheidingsplanners. Het Secretariaat is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op nummer 085-4871200 en anders per mail via secretariaat@scheidingsplanner.nl.

In het geval u een klacht heeft kunt u deze indienen via bovenstaand mailadres.


Léon Slijkerman FFP CFP® RFEA

Als Register Financieel Echtscheidingsadviseur en mediator voert Léon Slijkerman (1973) al jaren een eigen echtscheidingspraktijk en is hij gespecialiseerd in de begeleiding van zowel particulieren als (partners van) ondernemers. Overleg staat hierbij voorop maar ook begeleidt hij mensen wiens scheiding niet in harmonie verloopt. (Lees meer)


Wim de Zwart RFEA

Door jarenlange ervaring in de scheidingspraktijk is Wim de Zwart (1966) gespecialiseerd in financiële, fiscale en emotioneel complexe echtscheidingszaken. Wim is met zijn eigen ondernemersachtergrond en de afgeronde opleiding tot RFEA-ondernemer één van de weinige echtscheidingsadviseurs in Nederland die zich specifiek richten op de ondernemer in echtscheiding. (Lees meer)


Norman J.C. Talma FFP | Mediator, Financieel Planner en belastingconsulent.

Norman Talma (1973) werkt sinds 1996 in de financiële dienstverlening. In 2002 volgde hij de opleiding tot Financieel Planner en is sinds het jaar 2003 gecertificeerd en ingeschreven in het register van de Federatie van Financiële Planners. (Lees meer)

Onze Waardering


De Scheidingsplanner Secretariaat | Kortekade 60 | 3062 GT Rotterdam NL | 085-487 12 00
Bekijk alle vestigingen