Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00

Bestuur

Het dagelijks bestuur van de Vereniging van Scheidingsplanners bestaat uit voorzitter Frank van Boxtel, secretaris Eveline Minkes, penningmeester Leon Slijkerman, Wim de Zwart marketing en Edwin Zeegers marketing. Zij houden zich bezig met alle algemene zaken zoals het marketingbeleid, kwaliteitsbewaking, het werven en begeleiden van nieuwe Scheidingsplanners, de korte en lange termijn strategie, het uitwerken van samenwerkingen met andere landelijk opererende bedrijven enzovoort.

Naast de bestuursfunctie voeren de heren ook dagelijkse praktijk op het gebied van scheidingen.

Secretariaat:

Voor al uw algemene vragen kunt u terecht bij het Secretariaat van de Vereniging van Scheidingsplanners. Het Secretariaat is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op nummer 085-4871200 en anders per mail via secretariaat@scheidingsplanner.nl.

In het geval u een klacht heeft kunt u deze indienen via bovenstaand mailadres.


Léon Slijkerman FFP CFP® RFEA

Als Register Financieel Echtscheidingsadviseur en mediator voert Léon Slijkerman (1973) al jaren een eigen echtscheidingspraktijk en is hij gespecialiseerd in de begeleiding van zowel particulieren als (partners van) ondernemers. Overleg staat hierbij voorop maar ook begeleidt hij mensen wiens scheiding niet in harmonie verloopt. (Lees meer)


Wim de Zwart RFEA

Door jarenlange ervaring in de scheidingspraktijk is Wim de Zwart (1966) gespecialiseerd in financiële, fiscale en emotioneel complexe echtscheidingszaken. Wim is met zijn eigen ondernemersachtergrond en de afgeronde opleiding tot RFEA-ondernemer één van de weinige echtscheidingsadviseurs in Nederland die zich specifiek richten op de ondernemer in echtscheiding. (Lees meer)


Edwin Zeegers

Edwin Zeegers is zowel eigenaar als adviseur in de regio’s Maassluis, Delft en het Westland.

Edwin Zeegers (1968) is na zijn MBO studie gestart bij de Verenigde Spaarbank te Rotterdam (huidige ABN Amro). Door de functie die hij daar vervulde en de interne en externe cursussen heeft hij ruime ervaring opgedaan in financiële advisering aan particulieren. (Lees meer)


Eveline Minkes MFP, RB, Mediator

Ik ben Eveline Minkes, geboren en getogen in de omgeving van Rotterdam én in het menselijke en financiële vak bij gerenommeerde accountantskantoren zoals onder andere PriceWaterhouseCoopers en KPMG Meijburg. Dat merk je aan mijn directe manier van doen, empatisch vermogen en passie voor mijn vak: mensen helpen om zelf tot oplossingen te komen vanuit échte belangstelling voor de mensen achter de problemen. En daar komt ook mijn vakmanschap vandaan. (Lees meer)


Drs. Frank van Boxtel FFP RPA

Frank van Boxtel (1965) is na zijn studie Bedrijfseconomie (Katholieke Universiteit Brabant 1992) gaan werken als pensioen-en levensverzekeringadviseur.

In 1993 heeft hij de opleiding tot pensioenconsulent (Akkermans & partners in Tilburg) gevolgd. In 1997 heeft hij de post HBO-opleiding Leergang Financiële Planning afgerond. En in 1998 is Frank geslaagd voor het examen van de Stichting Certificering Financieel Planners en is hij ingeschreven in het register van deze stichting. (Lees meer)

Onze Waardering


De Scheidingsplanner Secretariaat | Kortekade 60 | 3062 GT Rotterdam NL | 085-487 12 00
Bekijk alle vestigingen