Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00

Beoordelingen

Aan het einde van een echtscheidingstraject vragen wij onze cliënten vaak om ons een beoordeling te geven.
Dat doen we, omdat wij als Scheidingsplanners een bepaalde kwaliteit willen waarborgen die we alleen bereiken door goed te luisteren naar de wensen en opmerkingen van onze cliënten.

Daar zijn we heel open in. Vandaar dat u hier al deze beoordelingen ongefilterd kunt lezen. Want een scheidingstraject is een vertrouwenstraject en dat bereik je enkel door open en eerlijk met elkaar te communiceren. 

 
Advies dienstverlening
“Zeer tevreden”
4
  • Door:
  • Geplaatst op: 10 april 2017
  • Vestiging: Zwaag
Goede en duidelijke begeleiding. Ik zou de Scheidingsplanner zeker aanbevelen.
Advies dienstverlening
“Goed geholpen”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 27 maart 2017
  • Vestiging: Doetinchem
Willie heeft onze situatie goed in kaart gebracht zodat wij gemakkelijker besluiten konden nemen
Advies dienstverlening
“Zeer tevreden”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 19 januari 2017
  • Vestiging: Rotterdam
Vanaf het eerste moment was er vertrouwen en begrip. Snelle reacties op mail e.d. Ik zou zeker een aanbeveling doen
Advies dienstverlening
“Uitstekend geholpen”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 11 januari 2017
  • Vestiging: Apeldoorn
Willie heeft ons beiden een goed toekomstbeeld gegeven en de adviezen hierop aangepast.
Advies dienstverlening
“Professioneel en discreet”
5
  • Door:
  • Geplaatst op: 3 januari 2017
  • Vestiging: Alkmaar
Hartelijk dank voor de geboden diensten.
Advies dienstverlening
“Prima geholpen”
4
  • Door:
  • Geplaatst op: 13 oktober 2016
  • Vestiging: Doetinchem
mijn ex-partner bleef erg in zijn slachtofferrol hangen. Willie heeft dat goed opgepakt en hierdoor hebben we onze relatie goed af kunnen sluiten
Advies dienstverlening
“Ik zou deze organisatie zeker aanbevelen”
3.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 3 augustus 2016
  • Vestiging: Nieuwerkerk aan den IJssel
Het is erg prettig om in een hectische tijd een onpartijdige derde erbij te hebben.Soms iets meer duidelijkheid verschaffen over welke documenten er aangeleverd dienen te worden.
Advies dienstverlening
“Zeker aan te bevelen”
5
  • Door:
  • Geplaatst op: 3 juni 2016
  • Vestiging: Alkmaar
Advies dienstverlening
“Gewoon goed”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 14 maart 2016
  • Vestiging: Eerbeek
In eerste contact een verkoop praatje om met hem in zee te gaan. Dit bracht wel een lichte twijfel. Maar achteraf zeker geen spijt om met Tom in zee te gaan. Niet twijfelen en deze man gewoon alles laten regelen.
Advies dienstverlening
“Met gemiddeld een 8,0 zal ik deze organisatie zeker aanbevelen.”
4
  • Door:
  • Geplaatst op: 9 september 2015
  • Vestiging: Krimpen aan de Lek
-
Advies dienstverlening
“Zeer goed geholpen”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 24 juli 2014
  • Vestiging: Gouda
netjes en snel geregeld
Advies dienstverlening
“Vriendelijk, goed luisterd oor, goed gevoel”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 22 juni 2013
  • Vestiging: Rotterdam
hartelijk dank voor jullie hulp
Advies dienstverlening
“Prima dienstverlening en een veilig gevoel”
4.5
  • Door:
  • Geplaatst op: 22 juni 2013
  • Vestiging: Rotterdam
Bedankt voor jullie dienstverlening ik heb het als prima ervaren

Onze Waardering


De Scheidingsplanner Secretariaat | Kortekade 60 | 3062 GT Rotterdam NL | 085-487 12 00