Bel ons

werkdagen van 09:00 - 17:00

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Zet de eerste stap naar uw nieuwe toekomst! Bel 085 – 487 12 00 of vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

De Scheidingsplanner Apeldoorn

06 - 26 66 86 66

apeldoorn@scheidingsplanner.nl

Paslaan 16(alleen op afspraak)
Apeldoorn
apeldoorn@scheidingsplanner.nl < Bekijk op kaart

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Kwaliteit verzekerd

De Scheidingsplanner Apeldoorn
(4,5 van de 5 in 31 beoordelingen)

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op onderstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Scheidingsplanner(s)


Willie Godschalk

Willie (1957) is tot 2003 werkzaam geweest bij de Rabobankorganisatie en heeft daar diverse opleidingen gevolgd op het gebied van beleggen, financieringen en financiële planning. De laatste 10 jaar was hij werkzaam als private banker bij de Rabobank. Vanaf 2003 is hij als zelfstandig ondernemer werkzaam als financieel planner & consultant. Vanaf juli 2008 is hij als zelfstandig scheidingsplanner actief.

Willie is gehuwd en heeft 2 kinderen.

De Scheidingsplanner Apeldoorn

Waarom de Scheidingsplanner

 Begeleiding van begin tot eind
 Met financieel en fiscaal advies
 Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Onze expertise

Een scheiding is meer dan alleen het juridisch afwikkelen van zaken. Er spelen behoorlijk wat aandachtsgebieden waarover u afspraken moet maken, zoals:

• Het regelen van de alimentatie
• Het ouderschapsplan voor de kinderen
• Beslissing nemen over de woning
• Voldoen aan de fiscale regels

Een groot deel van de echtscheiding betreft het financiële vraagstuk. En dat is nou net ónze expertise. De financiën bepalen voor 80% uw nieuwe toekomst. Een onderzoek geeft aan dat veel mensen kampen met de financiële gevolgen van een scheiding. Dat komt omdat maar liefst één op de twee Nederlanders niet precies weet hoe ze een scheiding moeten aanpakken.

En toch probeert 63 procent van de respondenten zelf zijn financiële zaken af te handelen. Van de groep die geen financieel specialist heeft ingeschakeld, heeft 80 procent daar spijt van.

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de cijfers. Zeker als er kinderen bij uw scheiding betrokken zijn dan staan hun belangen bij ons centraal. Daarnaast zitter er onder die financiële gegevens emoties, belangen, wensen en doelstellingen. Wij doen ons werk niet goed als we daar allemaal aan voorbij gaan en voor u alleen het financiële vraagstuk oplossen. Er komt ook een stuk mediation voor aan te pas. Met mediation regelt u samen de scheiding wat altijd de voorkeur geniet. Allereerst zorgt het voor minder frustraties en daarnaast komt u zo tot de beste afspraken voor de kinderen. Wij begrijpen echter ook dat samen scheiden niet in elke situatie mogelijk is. Wij kunnen u daarom ook alleen terzijde staan.


Wat kunt u van ons verwachten

De Scheidingsplanner Apeldoorn begeleidt al ruim 11 jaar succesvol scheidingen in Gelderland en werkt samen met gespecialiseerde familierecht advocaten en notarissen.
Wij hebben spreeklocaties in Apeldoorn, Twello, Nijmegen, Wijchen, Groesbeek, Millingen a.d Rijn, Cuijk, Beuningen, Zutphen, Doetinchem en Winterswijk, maar spreken ook af bij u thuis.

Complete en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning bij uw scheiding of verbreking samenleving op zowel emotioneel, financieel, fiscaal als juridisch gebied, daar staan wij voor. Als scheidingsmediator hebben wij alle deskundigheid en expertise in huis voor het regelen van uw scheiding. Wij bieden u één loket, één aanspreekpunt. U hoeft dus niet op zoek naar een apart advocatenkantoor, wij wikkelen ook alles juridisch voor u af.

Onze kernwaarden:

  • Degelijk en betrokken
  • Deskundig en ervaren
  • Aandacht en hoge snelheid van handelen
  • Zorgvuldigheid en oog voor details
  • Integrale aanpak (juridisch en financieel)
  • Advisering, oplossingsgericht
  • Uitstekende kwaliteit voor een concurrerend tarief

Onze aanpak is gericht op uw belangen en uw toekomst. Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding, zodat wij u op basis van uw wensen zo goed en efficiënt mogelijk kunnen helpen in het scheidingsproces. Hierbij kijken wij samen met u naar uw specifieke situatie en maken we voor u een persoonlijk plan. Wij nemen u letterlijk alles uit handen, alles wordt in heldere en begrijpelijke taal met u besproken. Hiermee kunnen wij u ontzorgen en bieden wij u duidelijkheid en (nacht)rust.

Wij zijn er voor gehuwden, samenwoners en geregistreerde partners. Ook voor ondernemers, waar het zakelijke en financiële gedeelte extra zwaar weegt, hebben wij alle kennis en kunde zelf in huis.


Onze vereniging

Wij zijn een onafhankelijke vereniging van ervaren deskundigen op het gebied van scheiden. Wij zijn erin gespecialiseerd om de financiële complexiteit van uw scheiding terugbrengen tot eenvoudige en begrijpelijke afspraken. Wij maken uw nieuwe financiële positie transparant, inzichtelijk en kijken samen met u vooruit. Zo weet u precies waar u aan toe bent na de scheiding.
Scheiden is vaak een teleurstellende, hectische gebeurtenis. Er spelen onzekerheden en emoties. Wij hebben daar begrip voor en houden daar rekening mee. Wij proberen de emoties te relativeren in plaats van te laten escaleren. Het is ons vak om op een professionele manier naar uw situatie te kijken en problemen te voorkomen. Wij werken samen met u aan een nieuw financieel toekomstperspectief. 

Onze LocatieBel ons
06 - 26 66 86 66

Contact ons via E-mail

Bel ons 06 - 26 66 86 66

Vraag ons scheidingsboekje aan

Maak een vrijblijvende afspraak