Bel ons

werkdagen van 09:00 - 17:00

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Zet de eerste stap naar uw nieuwe toekomst! Bel 085 – 487 12 00 of vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

De Scheidingsplanner Amstelland

020-345 33 01

amstelland@scheidingsplanner.nl

Amsterdamseweg 535
1181BS Amstelveen
amstelland@scheidingsplanner.nl < Bekijk op kaart

Vestiging Scheidingsplanner Amstelveen

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Kwaliteit verzekerd

De Scheidingsplanner Amstelland
(4,5 van de 5 in 19 beoordelingen)

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op onderstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Scheidingsplanner(s)


Burt Tenthof van Noorden

Burt is in 2007 als de Scheidingsplanner Amstelveen en Amsterdam gestart. Zijn werkgebied is Amstelveen, Amsterdam, Diemen en Uithoorn. Daarvoor heeft hij jarenlang gedegen kennis in de financiële dienstverlening opgebouwd. Door zijn ervaringen en opleidingen heeft hij gemerkt dat hij écht toegevoegde waarde kan bieden op het gebied echtscheidingen. En dat vindt hij het meest belangrijk in zijn werk en is daarom de reden dat hij zich gespecialiseerd in echtscheidingen. Voor ondernemers en particulieren is Burt één van de weinige financiële experts die de gehele scheiding van A t/m Z kan regelen. (Lees meer)

De Scheidingsplanner Amstelland

Uw scheiding succesvol regelen in Amstelveen, Amsterdam, Diemen en Uithoorn.

 • Wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd de aanpak die bij u past 
 • Mediation in combinatie met alle juridische, fiscale én financiële kennis 
 • Ook als u er alleen voor staat 

Waarom de Scheidingsplanner Amstelveen

Gratis scheidingsboekjeGeen scheiding is hetzelfde. Bij iedereen verschillen de belangen, wensen en doelen nu eenmaal. De ervaring leert ons dat 80% van de problemen bij een scheiding over geld gaat. Daarnaast begrijpen wij ook dat het maken van afspraken lastig kan zijn door emoties die meespelen. Soms is het gewoon moeilijk om er samen uit te komen. Maar er zijn ook ex-partners die nog prima afspraken kunnen maken in onderling overleg en hierdoor alleen behoefte hebben aan financieel advies over bijvoorbeeld de eigen woning, de alimentatie, het eigen bedrijf of het pensioen. Maar wat uw situatie ook is, wij hebben altijd de aanpak die bij u past.

Meer weten? Vraag hier ons gratis boekje ‘Een nieuwe start’ aan

Alles in één: scheidingsmakelaar inclusief advocaat, notaris en mediator

Wij werken niet alleen nauw samen met gespecialiseerde echtscheidingsadvocaten in Amstelveen, maar ook met enkele notarissen. Tezamen met de advocaat en de notaris bundelen wij onze expertises. Hierdoor bieden wij u een complete en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning bij uw echtscheiding. Wij spelen daarmee in op uw behoefte aan optimale deskundigheid op zowel financieel als juridisch gebied. Want wat gebeurt er nu met uw woning en hypotheek? Hoe gaat u de inboedel verdelen? En hoeveel kinder- en partneralimentatie is redelijk? Vele vragen waarbij wij u graag helpen om uw scheiding zo prettig mogelijk te laten verlopen. 

Wat kan de Scheidingsplanner Amstelveen voor u betekenen?

 • Wij stellen een vermogensverdeling op, gebaseerd op uw wensen en ideeën;
 • Wij onderzoeken of u dan wel uw partner eventueel in de echtelijke woning kan blijven wonen en de afkoop van de eventuele onder- of overbedeling die hierbij komt kijken;
 • Wij onderzoeken of u dan wel uw vertrekkende partner een eigen woning kan kopen of op zoek moet gaan naar een huurwoning;
 • Wij berekenen eventuele partner- en kinderalimentatie;
 • Wij geven aanvullend pensioenadvies, waarbij wij niet altijd standaard de Wet Pensioenverevening volgen;
 • Wij begeleiden u bij het opstellen van een ouderschapsplan;
 • Wij berekenen voor beide partners het netto besteedbaar inkomen na de scheiding;
 • Wij kunnen u helpen bij alle fiscale vraagstukken zodat de Belastingdienst ;
 • Wij zorgen voor de inschrijving van de echtscheiding.

Welke aanpak van uw past bij u?

samen scheiden met mediationSamen scheiden (mediation)

Mediation helpt u om een nieuwe toekomst op te bouwen. Met behulp van onze deskundige begeleiding komt u met elkaar in gesprek. Daarnaast werken we samen stapsgewijs aan oplossingen en afspraken. Het doel van mediation is om tot een onderlinge oplossing te komen die voor u beiden het meest optimaal is. In de mediationgesprekken wordt gezocht naar oplossingen waar u beiden vrede mee kunt hebben. Bijkomend voordeel van onze begeleiding is dat wij in dit traject naast onze taak als mediator ook alle financiële en fiscale vraagstukken die bij u spelen direct voor u kunnen oplossen.

Apart scheiden

Wij begrijpen dat u bij een scheiding eigen belangen heeft. En dat het wel eens moeilijk wordt gevonden om voor die eigen belangen op te komen. Of dat het enigszins in goede harmonie samen bij een mediator aan tafel zitten om allerlei redenen gewoon weg niet mogelijk is. Voor scheidingen waarin het niet mogelijk is om samen de scheiding te regelen, werken wij nauw samen met een aantal gespecialiseerde echtscheidingsadvocaten. Door het bundelen van onze juridische en financiële krachten wordt u zo optimaal mogelijk begeleid waarbij uw belangen voorop staan.

Financieel én fiscaal advies

Een scheiding heeft vooral op financieel en fiscaal gebied veel impact. De financiële toekomst zorgt vaak voor veel onrust. Wij hebben alle expertise zelf in huis om u op dit gebied duidelijkheid en rust te kunnen geven. Op basis van uw financiële documenten zoeken wij naar maatwerkoplossingen voor uw situatie. Wij nemen u hierbij alles uit handen. Wij begeleiden niet alleen het proces, maar wij helpen u ook met concrete oplossingen. In één oogopslag wordt uw hele scheiding transparant en duidelijk en alles wordt in begrijpelijke taal besproken.

Ondernemers

Bij ondernemers eindigt één op de twee huwelijken als scheiding. Als een ondernemer gaat scheiden wegen het zakelijke en financiële gedeelte extra zwaar. Dit maakt de scheiding ook veel complexer. Door onze kennis en kunde zijn wij dé experts in het begeleiden van scheidingen van ondernemers. Wij geven u een glashelder inzicht in de financiële stand van zaken voor en ná de scheiding. En bedenken wij deskundige oplossingen voor ingewikkelde financiële problemen. U heeft één adres voor de begeleiding van de gehele procedure van uw echtscheiding.
 
Wij doen ook:
(Her)berekening van partner- en/of kinderalimentatie, naleving omgangsregelingen, bijstand in kwesties rondom gezag, omgangsregelingen en ouderschapsplannen.
Voor:

 • Gehuwden
 • Samenwoners
 • Geregistreerde partners
 • Scheiden van tafel en bed

Belastingdienst en scheiden

Vaak worden de fiscale gevolgen van een scheiding onderschat wat problemen met de belastingdienst als gevolg heeft. De Scheidingsplanner Amstelveen en Amsterdam is tevens belastingconsulent. Hierdoor kunnen wij uw scheiding ook op dit vlak tot in de puntjes regelen.

Tarief/werkwijze

 • Wij werken in basis op uurtarief; – afhankelijk van de complexiteit van de zaak en/of de mate van overeenstemming is het mogelijk tot een vast tarief te komen tijdens het intakegesprek;
 • Indien uw rechtsbijstandsverzekeraar een vergoeding geeft bij echtscheiding, dan handelen wij dat af met de verzekeraar;
 • Nauwe samenwerking met Notaris Bellaar in Amstelveen, Notaris Amson & Kolhoff in Amstelveen, Echtscheidingsadvocaten EVN in Amstelveen en Echtscheidingsadvocaten MD in Diemen;
 • Aan de hand van onze checklist scheiding wordt uw gehele scheiding succesvol afgerond;
 • Voor de kinderen krijgt het ouderschapsplan en co ouderschap alle aandacht.

Overtuigd? Maak nu online een afspraak

Onze LocatieBel ons
020-345 33 01

Contact ons via E-mail

Bel ons 020-345 33 01

Vraag ons scheidingsboekje aan

Maak een vrijblijvende afspraak