Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00

Samen Scheiden

We komen er samen uit
U en uw partner willen de scheiding graag samen en in goed overleg regelen. En dat heeft veel voordelen! Onze ervaring leert dat scheidingen die in gezamenlijk overleg worden afgewikkeld, soepeler verlopen. Maar ook dat beide partners na afloop met een prettiger gevoel op het scheidingstraject terugkijken en de scheiding beter kunnen afsluiten.
Belangrijk bij een gezamenlijke scheiding is dat u zich allebei goed gehoord voelt en dat u beiden achter de gemaakte afspraken staat. Zodat u het uiteindelijk volledig eens bent met de manier waarop het vermogen wordt verdeeld. Of hoe de zorg voor de kinderen wordt geregeld. En natuurlijk alle andere zaken die voor u van belang zijn. Op dit moment, maar vooral ook voor uw verdere leven!

Onafhankelijk en onpartijdig
De Scheidingsplanner heeft zeer veel ervaring met het begeleiden van gezamenlijke scheidingen. De Scheidingsplanner is onafhankelijk, onpartijdig en zoekt samen met u naar een voor beide partijen zo gunstig mogelijke oplossing. Zodat u de scheiding op een prettige manier kunt afwikkelen en met een goed gevoel weer verder kunt. Want wij kijken verder dan alleen dit ene moment.

Oog voor de toekomst
Met aandacht voor de belangen van beide partijen zorgt de Scheidingsplanner voor maatwerk. Wij doorlopen samen met u alle juridische en financiële aspecten die bij uw scheiding van belang zijn. En wij komen met concrete, constructieve oplossingen voor de lange termijn. Op basis daarvan stellen we een Scheidingsplan® op, op maat gesneden voor uw situatie en in begrijpelijke, heldere taal. Dit Scheidingsplan® vormt de basis voor de verdere afwikkeling van uw scheiding. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, nu en in de toekomst.

Artikelen over thema

Scheidingssignalen
Scheidingssignalen, hoe herkent u die?

Scheidingssignalen kunnen het begin van een scheiding aankondigen. Deze signalen geven aan dat uw relatie niet meer in evenwicht is. Meestal herkennen scheidende partners pas achteraf deze scheidingssignalen. De scheidingssignalen maken dan al vaak (onbewust) deel uit van het dagelijkse […]

Lees meer
Hoe vertelt u uw kinderen dat u gaat scheiden?
Hoe vertelt u uw kinderen dat u gaat scheiden?

Een scheiding is vooral verdrietig voor de kinderen. Toch is er voor de kinderen na een scheiding ook een nieuwe toekomst. Dit is wel afhankelijk van hoe u er als ouders in slaagt een goede ouderrelatie te hebben tijdens en […]

Lees meer
Alimentatie indexering 2018 is bekend
Alimentatie indexering 2018

De alimentatie indexering voor 2018 is bekend. Ieder jaar wordt het alimentatiebedrag door middel van indexering aangepast omdat onder meer de kosten van levensonderhoud en de lonen stijgen. De Minister van Justitie bepaalt jaarlijks wat het wettelijke indexering percentage volgens […]

Lees meer

Wat is uw situatie?

Ik-overweeg-te-gaan-scheiden

Uw huwelijk is op een punt aangekomen waarop u aan scheiden denkt. Maar u twijfelt nog. Welke stappen neemt u en wie kan u adviseren?

ONTDEK UW OPTIES
Ik-wil-zeker-scheiden

U bent eruit: u en uw partner gaan scheiden. Wat komt daar allemaal bij kijken? En hoe regelt u alles zo goed
mogelijk voor later?

NEEM UW EERSTE STAP
Ik zit er midden in

U zit midden in de hectische periode die scheiding heet.
En soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Hoe krijgt u weer overzicht?

VIND SNEL HULP
Ik-ben-al-gescheiden

Uw scheiding is achter de rug. Toch spoken er nog zaken door uw hoofd. U wilt deze graag afronden. Maar hoe pakt
u dat aan?

ZOEK UW OPLOSSING

Wat is uw situatie?

Ik-overweeg-te-gaan-scheiden Ik-wil-zeker-scheiden
Ik-zit-er-midden-in Ik-ben-al-scheiden

Onze diensten

Gaat u scheiden? U staat er niet alleen voor. De Scheidingsplanner begeleidt uw scheiding van begin tot eind. Dat geeft een zeker gevoel.

Ook als u niet getrouwd bent, wilt u uw relatie op een goede manier afwikkelen. Zodat u daarna op een prettige manier weer verder kunt.

Mediation kan een hoop ellende voorkomen. Praat met elkaar en doe het samen. Zodat u na de scheiding met een goed gevoel weer
verder kunt.

Alimentatie een lastig onderwerp? Niet bij de Scheidingsplanner. Met onze unieke reken-methode weet u snel waar u aan toe bent. Nu en in de toekomst.

Uw situatie opnieuw bekeken. Met een frisse blik, onpartijdig en professioneel. Dat is een second opinion van de Scheidingsplanner. En dat voelt wel zo prettig.

Direct regelen!

Telefoon

Gaat u scheiden? En zit u vol vragen? Kom voor een vrijblijvend adviesgesprek naar de Scheidingsplanner.

Vrijblijvende afspraak maken
Telefoon

Heeft u een vraag en wilt of kunt u niet wachten op een antwoord, bel ons. Dan helpen wij u direct.

Contact opnemen
Calculator

Wel of geen alimentatie? En hoeveel dan precies? Krijg snel antwoord via de Scheidingsplanner.

Alimentatie berekenen
Formulier

Meer duidelijkheid over uw scheiding? Vraag het Scheidingsboekje "Een nieuwe start..." aan.

Scheidingsboekje aanvragen

Direct regelen!

Icon-telefoonIcon-calculator
Telefonisch contact
Alimentatie berekenen
Icon-werkmapIcon-afspraak
Scheidingsboekje aanvragen
Afspraak maken

Onze Waardering


De Scheidingsplanner Secretariaat | Kortekade 60 | 3062 GT Rotterdam NL | 085-487 12 00
Bekijk alle vestigingen