Bel ons
085-487 12 00

werkdagen van 9:00 - 17:00
Waarom de Scheidingsplanner
 • Begeleiding van begin tot eind
 • Oplossings- en toekomstgericht
 • Met financieel en fiscaal advies
 • Informele wijze en heldere taal
 • Oog voor de emoties
 • Inclusief juridische afwikkeling

Alleen Scheiden

Alleen scheiden

Helaas is het niet altijd mogelijk het scheidingstraject samen met uw partner te doorlopen. Een van de partners kan dit te emotioneel vinden of bang zijn dat de eigen belangen niet goed behartigd worden. Wat de reden ook is, wij begrijpen het als geen ander als u voor een individueel traject wilt kiezen. Toch kan het voor beide partijen heel prettig zijn om het traject gezamenlijk te doorlopen. Omdat u beiden achter de gemaakte afspraken staat, kunt u vaak de scheiding veel beter afsluiten. Ook in een later stadium kan er nog een verzoek worden gestuurd aan de andere partner om met elkaar in gesprek te gaan. Daarbij wijzen we op de voordelen van samen scheiden. Onze ervaring is dat de partner vaak positief reageert op een uitnodiging van de Scheidingsplanner.

Afspraken maken in overleg

Als u of uw partner geen basis ziet voor een gezamenlijke scheiding kunt u de Scheidingsplanner inschakelen om uw belangen volledig te behartigen. Wij zijn uw vertrouwenspersoon en nemen u het gehele proces uit handen, inclusief het contact met de adviseur of advocaat van uw partner. Ons uitgangspunt is dat wij proberen zoveel mogelijk in overleg met de andere partij tot afspraken te komen. Zo worden uw belangen volledig behartigd en staat u toch beiden achter de gemaakte afspraken. En dat blijkt vaak bij te dragen aan een goede verstandhouding tussen u en uw ex-partner na afloop van het huwelijk. Iets wat, zeker als er kinderen zijn, heel belangrijk is. Maar ook zelf komt u op deze manier met een positiever gevoel uit de scheiding dan wanneer er strijd is geweest. En dat maakt het een stuk prettiger om op een positieve manier uw leven weer op te pakken.

Juridische stappen?

Mocht het, ondanks alle inzet, echt niet lukken om in overleg te treden met uw partner, dan is een gang naar de rechter onvermijdelijk. Ook in dat geval zorgt de Scheidingsplanner voor alles wat hierbij komt kijken. Want een goede afwikkeling van uw scheiding is de beste basis voor uw verdere leven.

SCHEIDINGSBOEKJE

Scheidingsboekje Wilt u liever eerst rustig ons scheidingsboekje lezen? Wilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan ons gratis boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders. In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.

Vraag nu het scheidingsboekje aan

Kwaliteit verzekerd

Gemiddeld wordt de scheidingsplanner beoordeeld met een
 • "Ik zou deze organisatie aanbevelen"

  Door: MO Geplaatst op: 19-07-2018
  Vestiging: Nieuwerkerk aan den Ijssel
  Goede begeleiding duidelijke uitleg lees meer
 • "Ik zou deze organisatie zeker…"

  Door: FL Geplaatst op: 19-07-2018
  Vestiging: Nieuwerkerk aan den Ijssel
  Heel tevreden lees meer
 • "Ik zou deze organisatie aanbevelen"

  Door: AW Geplaatst op: 19-07-2018
  Vestiging: Nieuwerkerk aan den Ijssel
  Snel en adequaat gehandeld lees meer
 • "Ik zou deze organisatie zeker…"

  Door: JS Geplaatst op: 19-07-2018
  Vestiging: Nieuwerkerk aan den Ijssel
  Prima prijskwaliteit verhouding komt afspraken… lees meer
 • "Erg tevreden"

  Door: AZ Geplaatst op: 18-07-2018
  Vestiging: MEDEMBLIK
  Ik beveel uw organisatie aan… lees meer
Meer beoordelingen