Bel ons

werkdagen van 09:00 - 17:00

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Zet de eerste stap naar uw nieuwe toekomst! Bel 085 – 487 12 00 of vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

De Scheidingsplanner Alkmaar

072-511 36 04

alkmaar@scheidingsplanner.nl

Kennemerstraatweg 107b (hoofdkantoor)
1814GE Alkmaar
alkmaar@scheidingsplanner.nl < Bekijk op kaart

Vestiging Scheidingsplanner Alkmaar

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Kwaliteit verzekerd

De Scheidingsplanner Alkmaar
(4,5 van de 5 in 56 beoordelingen)

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op onderstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Scheidingsplanner(s)


Richard C.M. Komen FFP | Mediator en Financieel Planner

Ik ben Richard, 47 jaar oud. In 2007 startte ik De Scheidingsplanner Alkmaar/ Noord Holland, met als doel mensen die scheiden te helpen bij het maken van (financiële) keuzes en voor te bereiden op een nieuwe toekomst. Ik begeleid mijn cliënten tijdens een emotionele, moeilijke en veelal turbulente fase in hun leven en geef inzicht en overzicht, zowel op het emotionele als financiële vlak. Ik kan vrij vlot aangeven waar men aan toe is en welke mogelijkheden er zijn. Hierdoor kan rust ontstaan en kunnen er beslissingen voor de toekomst genomen worden.
(Lees meer)Norman J.C. Talma FFP | RFEA | Mediator, Financieel Planner en belastingconsulent.

Norman Talma (1973) is de aangewezen persoon indien u uw scheiding praktisch en weloverwogen wilt regelen. Zijn nuchtere en overzichtelijke aanpak stelt beide aanstaande ex partners in staat om passende en werkbare afspraken met elkaar te maken en vlot overeenstemming te bereiken. Op een voor iedereen begrijpelijke wijze legt hij alle zaken uit rondom de kinderen, ouderschapsplan, kinderalimentatie, co-ouderschap, partneralimentatie en de verdeling van bijvoorbeeld uw woning en hypotheek bij een scheiding. Zo begint u goed voorbereid aan een nieuwe fase van uw leven.
(Lees meer)


De Scheidingsplanner Alkmaar

De Scheidingsplanner Alkmaar
De Scheidingsplanner in Alkmaar helpt u graag verder! Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling en advisering bij een (echt)scheiding. Erkende experts in mediation, financiële planning en in de fiscale en juridische afhandeling van uw scheiding in Alkmaar. Wij werken samen met advocaten, mediators en notarissen in Alkmaar en omstreken voor de beste begeleiding bij uw echtscheiding.

Samen scheiden? Eenzijdig scheiden? Ondernemer en scheiden? Wij helpen u verder!
U kunt bij het Scheidingsplanner team in Alkmaar terecht als u samen wilt scheiden, of op zoek bent naar een mediator of financieel planner die u kunnen ondersteunen tijdens uw scheiding. Het is ook mogelijk om te kiezen voor eenzijdig financiële en juridische bijstand in Alkmaar als u denkt er samen niet uit te komen. Hiertoe werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde lokale advocaten. In het bijzonder zijn wij de aangewezen partij voor ondernemers die gaan scheiden of voor financieel complexe scheidingen.

Scheiding regelen met Scheidingsplanner in Alkmaar, wat houdt dat in?
Hulp bij zaken als het opstellen van een ouderschapsplan en convenant, een co ouderschap, alimentatie berekenen, en de benodigde juridische afwikkeling. Wij begeleiden u bij uw scheiding van A tot Z! Hierbij stellen wij samen met u een compleet plan op: het Scheidingsplan®. Wij helpen u verder met:

• Alimentatie berekenen;
• Berekening besteedbaar inkomen na echtscheiding ;
• Verdeling van woning en vermogen en bedrijf;
• Verdeling van pensioen bij scheiding;
• Financiële en fiscale adviezen;
• Belastingdienst en scheiding;
• Mediation en kindercoaching;

Aanvullende diensten tijdens of na uw scheiding
Ook ná uw scheiding helpt het Scheidingsplanner team in Alkmaar u verder met:

Herberekening alimentatie, van partneralimentatie- en/of kinderalimentatie na uw scheiding.
Naleving omgangsregelingen, bijstand in kwesties rondom gezag, omgangsregelingen en uw ouderschapsplan.

Advisering van ondernemer bij (echt)scheiding
Wij zijn er voor ondernemers die gaan scheiden. Hierbij helpen wij u verder met:

• Invullen aangifte inkomstenbelasting jaar van scheiden;
• Opstellen van het scheidingsconvenant;
• Gehele afhandeling bij De Rechtbank;

De Scheidingsplanner werkwijze in Alkmaar
Wij werken op basis van uurtarief of een vaste prijsafspraak.
Elke scheiding is uniek en maatwerk: u kunt zelf bepalen wat De Scheidingsplanner in Alkmaar voor u doet en welke zaken u zelf regelt op het gebied van mediation, juridisch, of financieel advies. Indien uw rechtsbijstandsverzekeraar een vergoeding geeft bij een scheiding, dan handelen wij dat af met de verzekeraar.

Uw begeleiding bij uw scheiding in Alkmaar, wie zijn we, wat doen we?
Het Scheidingsplanner team in Alkmaar en omstreken heeft alle benodigde kennis in huis voor de afwikkeling van uw scheiding. U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar een mediator of mediation. Wij zijn MFN/ADR opgeleide mediators. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor al uw financiële afwikkelingen met betrekking tot uw scheiding. Onze experts zijn FFP gecertificeerd Financieel Planner en lid van de Federatie Financieel Planners.
Heeft u vragen met betrekking tot de belastingdienst en uw scheiding? In ons team hebben wij een vakkundig opgeleide belastingconsulent. Op zoek naar een advocaat voor uw scheiding? Wij werken samen met een lokale advocaat, mediators, kindercoaches en notarissen in Alkmaar (en omstreken) voor de beste begeleiding bij uw scheiding. Op verzoek kunnen wij uiteraard met iedere benodigde specialist samenwerken op grond van onze jarenlange ervaring en expertise.

Waar kunt u ons vinden:
Ons hoofdkantoor bevind zich in Alkmaar, u kunt bij ons dus ook terecht voor begeleiding bij scheiding in De Woude; Driehuizen; Grootschermer; Koedijk; Markenbinnen; Oterleek; Oudorp; Starnmeer; Stierop; Stompetoren en Zuidschermer. Daarnaast hebben wij vestigingen in:

• Zaandam
• Den Helder
• Beverwijk
• Schagen
• Heerhugowaard
• Anna Paulowna
• Wieringerwerf

Bel direct voor hulp bij uw scheiding in Alkmaar
Bel 072-5113604 in Alkmaar. Een eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend! Maak direct een afspraak of vraag ons gratis informatiepakket aan.

Afspraak in de avonduren en bij uitzondering op een zaterdag zijn mogelijk.

Onze LocatieBel ons
072-511 36 04

Contact ons via E-mail

Bel ons 072-511 36 04

Vraag ons scheidingsboekje aan

Maak een vrijblijvende afspraak