Bel ons

werkdagen van 09:00 - 17:00

De Scheidingsplanner Alkmaar

De Scheidingsplanner Alkmaar
(4,5 van de 5 in 47 beoordelingen)

De Scheidingsplanner Alkmaar
De Scheidingsplanner in Alkmaar helpt u graag verder! Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling en advisering bij een (echt)scheiding. Erkende experts in mediation, financiële planning en in de fiscale en juridische afhandeling van uw scheiding in Alkmaar. Wij werken samen met advocaten, mediators en notarissen in Alkmaar en omstreken voor de beste begeleiding bij uw echtscheiding.

Samen scheiden? Eenzijdig scheiden? Ondernemer en scheiden? Wij helpen u verder!
U kunt bij het Scheidingsplanner team in Alkmaar terecht als u samen wilt scheiden, of op zoek bent naar een mediator of financieel planner die u kunnen ondersteunen tijdens uw scheiding. Het is ook mogelijk om te kiezen voor eenzijdig financiële en juridische bijstand in Alkmaar als u denkt er samen niet uit te komen. Hiertoe werken wij samen met zorgvuldig geselecteerde lokale advocaten. In het bijzonder zijn wij de aangewezen partij voor ondernemers die gaan scheiden of voor financieel complexe scheidingen.

Scheiding regelen met Scheidingsplanner in Alkmaar, wat houdt dat in?
Hulp bij zaken als het opstellen van een ouderschapsplan en convenant, een co ouderschap, alimentatie berekenen, en de benodigde juridische afwikkeling. Wij begeleiden u bij uw scheiding van A tot Z! Hierbij stellen wij samen met u een compleet plan op: het Scheidingsplan®. Wij helpen u verder met:

• Alimentatie berekenen;
• Berekening besteedbaar inkomen na echtscheiding ;
• Verdeling van woning en vermogen en bedrijf;
• Verdeling van pensioen bij scheiding;
• Financiële en fiscale adviezen;
• Belastingdienst en scheiding;
• Mediation en kindercoaching;

Aanvullende diensten tijdens of na uw scheiding
Ook ná uw scheiding helpt het Scheidingsplanner team in Alkmaar u verder met:

Herberekening alimentatie, van partneralimentatie- en/of kinderalimentatie na uw scheiding.
Naleving omgangsregelingen, bijstand in kwesties rondom gezag, omgangsregelingen en uw ouderschapsplan.

Advisering van ondernemer bij (echt)scheiding
Wij zijn er voor ondernemers die gaan scheiden. Hierbij helpen wij u verder met:

• Invullen aangifte inkomstenbelasting jaar van scheiden;
• Opstellen van het scheidingsconvenant;
• Gehele afhandeling bij De Rechtbank;

De Scheidingsplanner werkwijze in Alkmaar
Wij werken op basis van uurtarief of een vaste prijsafspraak.
Elke scheiding is uniek en maatwerk: u kunt zelf bepalen wat De Scheidingsplanner in Alkmaar voor u doet en welke zaken u zelf regelt op het gebied van mediation, juridisch, of financieel advies. Indien uw rechtsbijstandsverzekeraar een vergoeding geeft bij een scheiding, dan handelen wij dat af met de verzekeraar.

Uw begeleiding bij uw scheiding in Alkmaar, wie zijn we, wat doen we?
Het Scheidingsplanner team in Alkmaar en omstreken heeft alle benodigde kennis in huis voor de afwikkeling van uw scheiding. U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar een mediator of mediation. Wij zijn MFN/ADR opgeleide mediators. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor al uw financiële afwikkelingen met betrekking tot uw scheiding. Onze experts zijn FFP gecertificeerd Financieel Planner en lid van de Federatie Financieel Planners.
Heeft u vragen met betrekking tot de belastingdienst en uw scheiding? In ons team hebben wij een vakkundig opgeleide belastingconsulent. Op zoek naar een advocaat voor uw scheiding? Wij werken samen met een lokale advocaat, mediators, kindercoaches en notarissen in Alkmaar (en omstreken) voor de beste begeleiding bij uw scheiding. Op verzoek kunnen wij uiteraard met iedere benodigde specialist samenwerken op grond van onze jarenlange ervaring en expertise.

Waar kunt u ons vinden:
Ons hoofdkantoor bevind zich in Alkmaar, u kunt bij ons dus ook terecht voor begeleiding bij scheiding in De Woude; Driehuizen; Grootschermer; Koedijk; Markenbinnen; Oterleek; Oudorp; Starnmeer; Stierop; Stompetoren en Zuidschermer. Daarnaast hebben wij vestigingen in:

• Zaandam
• Den Helder
• Beverwijk
• Schagen
• Heerhugowaard
• Anna Paulowna
• Wieringerwerf

Bel direct voor hulp bij uw scheiding in Alkmaar
Bel 072-5113604 in Alkmaar. Een eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend! Maak direct een afspraak of vraag ons gratis informatiepakket aan.

Afspraak in de avonduren en bij uitzondering op een zaterdag zijn mogelijk.Snel contact

de Scheidingsplanner® Rotterdam NL
MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK


Wat is uw situatie?

Ik-overweeg-te-gaan-scheiden

Uw huwelijk is op een punt aangekomen waarop u aan scheiden denkt. Maar u twijfelt nog. Welke stappen neemt u en wie kan u adviseren?

ONTDEK UW OPTIES
Ik-wil-zeker-scheiden

U bent eruit: u en uw partner gaan scheiden. Wat komt daar allemaal bij kijken? En hoe regelt u alles zo goed
mogelijk voor later?

NEEM UW EERSTE STAP
Ik zit er midden in

U zit midden in de hectische periode die scheiding heet.
En soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Hoe krijgt u weer overzicht?

VIND SNEL HULP
Ik-ben-al-gescheiden

Uw scheiding is achter de rug. Toch spoken er nog zaken door uw hoofd. U wilt deze graag afronden. Maar hoe pakt
u dat aan?

ZOEK UW OPLOSSING

Ons team


Richard C.M. Komen FFP | Mediator en Financieel Planner

In 2007 startte Richard Komen (1970) De Scheidingsplanner Alkmaar/ Noord Holland. Richards jarenlange ervaring maakt hem tot een veel gevraagd adviseur/ mediator in Alkmaar. (Lees meer)


Norman J.C. Talma FFP | Mediator, Financieel Planner en belastingconsulent.

Norman Talma (1973) werkt sinds 1996 in de financiële dienstverlening. In 2002 volgde hij de opleiding tot Financieel Planner en is sinds het jaar 2003 gecertificeerd en ingeschreven in het register van de Federatie van Financiële Planners. (Lees meer)


Agnen Schmalz

Agnen Schmalz (1975) werkt sinds 1995 in de juridische dienstverlening. Zij heeft de HBO notarisklerk opleiding afgerond (2002) en is jarenlang de steun en toeverlaat geweest van diverse notarissen bij het opmaken van de diverse akten en rechercheren van de diverse dossiers. (Lees meer)

Onze diensten

Gaat u scheiden? U staat er niet alleen voor. De Scheidingsplanner begeleidt uw scheiding van begin tot eind. Dat geeft een zeker gevoel.

Ook als u niet getrouwd bent, wilt u uw relatie op een goede manier afwikkelen. Zodat u daarna op een prettige manier weer verder kunt.

Mediation kan een hoop ellende voorkomen. Praat met elkaar en doe het samen. Zodat u na de scheiding met een goed gevoel weer
verder kunt.

Alimentatie een lastig onderwerp? Niet bij de Scheidingsplanner. Met onze unieke reken-methode weet u snel waar u aan toe bent. Nu en in de toekomst.

Uw situatie opnieuw bekeken. Met een frisse blik, onpartijdig en professioneel. Dat is een second opinion van de Scheidingsplanner. En dat voelt wel zo prettig.

Goed om te weten

97%

het deel van de zaken die we
met succes behandelen1.560

het aantal zaken
dat we per jaar behandelen8,7

de gemiddelde waardering
door onze klantenKwaliteit verzekerd

De Scheidingsplanner Alkmaar
(4,5 van de 5 in 47 beoordelingen)

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op bovenstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Register Financieel Echtscheidingsadviseur

 pijl-links"Een zeer prettige begeleiding!"pijl-rechts

I.S.

Onze Locatie

Onze WaarderingDe Scheidingsplanner Secretariaat | Kortekade 60 | 3062 GT Rotterdam NL | 085-487 12 00
Bekijk alle vestigingen