Bel ons
035 - 692 16 69

werkdagen van 09:00 - 17:00

de Scheidingsplanner® 't Gooi

De Scheidingsplanner Laren ('t Gooi)
(4,0 van de 5 in 3 beoordelingen)

Sinds 2007 al circa 350 scheidingen tot een succesvol einde gebracht


Uw scheiding succesvol regelen in het Gooi

Complete en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning bij uw scheiding op zowel emotioneel, financieel, fiscaal als juridisch gebied, daar staan wij voor. Wij hebben alle expertises en deskundigheid in huis voor het regelen van uw scheiding. U hoeft ook niet op zoek naar een apart advocatenkantoor in het Gooi, we hebben ook een advocaat in ons team. Dit kunt u van ons verwachten:
  • Wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd de aanpak die bij u past
  • Mediation in combinatie met alle juridische, fiscale én financiële kennis
  • Uw scheiding financieel én fiscaal optimaal geregeld
  • Ook als u er alleen voor staat
  • Voor gehuwden, samenwoners en geregistreerde partners
  • Voor ondernemers en particulieren
  • Ook voor scheiden van tafel en bed
Wij staan voor u klaar in de plaatsen Hilversum, Bilthoven en Soest. Er is dus altijd een Scheidingsplanner bij u in de buurt!

Waarom de Scheidingsplanner het Gooi

De Scheidingsplanner het Gooi helpt sinds 2007 scheidende partners in het afwikkelen van hun scheiding. Wij staan voor vakmanschap, persoonlijke aandacht, betrokkenheid en kwaliteit. Het unieke van de Scheidingsplanner het Gooi is dat alle onderwerpen bij ons aan bod komen en bovenal dat wij alle expertise écht zelf in huis hebben om uw scheiding te regelen, juist óók op financieel en fiscaal gebied. En omdat het niet alleen om de cijfers gaat, besteden wij ook aandacht aan de emoties die bij u spelen. Dat zeggen vele andere bemiddelaars ons niet na.
 
Onze aanpak is gericht op uw belangen en uw toekomst. Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding, zodat wij u op basis van uw wensen zo goed en gemakkelijk mogelijk kunnen helpen in het scheidingsproces. U kiest zelf de aanpak die bij u past. Hierbij kijken wij samen met u naar uw specifieke situatie en maken we voor u een persoonlijk plan. Zijn er bij uw scheiding kinderen betrokken, dan staat een goed ouderschapsplan met afspraken die in de praktijk ook echt werken voorop.
 
Daarnaast werken wij nauw samen met de gespecialiseerde Echtscheidingsadvocaat Zeeuw van der Laan in Hilversum, uw scheiding wordt dus ook juridisch goed geregeld. En als we het antwoord echt niet zelf weten werken we met diverse notarissen in het Gooi samen. Hierdoor hebben wij écht het antwoord op al uw scheidingsvragen. Zoals hoe zit het met uw woning en hypotheek? Of hoe moet u de alimentatie berekenen? En welke fiscale gevolgen kent uw scheiding? En niet te vergeten: hoe zit het met co ouderschap en het ouderschapsplan? Vele vragen waarbij wij u écht kunnen helpen om uw scheiding zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Welke aanpak past bij u?

Samen scheiden (mediation): mediation helpt u om een nieuwe toekomst te plannen. Met behulp van onze deskundige begeleiding komt u met elkaar in gesprek. Het in vertrouwen kunnen uiten van verwachtingen, wensen en behoeften (en mogelijke frustraties) leidt tot wederzijds begrip. U gaat ervaren dat er weer werkelijk naar elkaar geluisterd wordt. Daarnaast werken we samen stapsgewijs aan oplossingen en afspraken. In de mediation-gesprekken wordt gezocht naar oplossingen waar u beiden vrede mee kunt hebben. Die oplossingen kunnen puur praktisch zijn, maar ze kunnen ook gericht zijn op verbetering van de onderlinge communicatie. Daarbij wordt altijd getoetst of de oplossingen ook daadwerkelijk haalbaar zijn. Bijkomend voordeel van onze begeleiding is dat wij niet alleen mediator zijn maar in dit traject ook alle juridische, financiële en fiscale vraagstukken die bij u spelen direct voor u kunnen oplossen én optimaliseren. Wij zijn als mediator aangesloten bij de beroepsvereniging voor professionals in mediation.
 Apart scheiden: 1 + 1 = 3: Wij begrijpen dat u bij een scheiding eigen belangen heeft. En dat het wel eens moeilijk wordt gevonden om voor die eigen belangen op te komen. Of dat het enigszins in goede harmonie samen aan tafel zitten om allerlei redenen niet mogelijk is. Wij hebben voor scheidingen waarin het niet mogelijk is om samen de scheiding te regelen, een aanpak die net even wat anders is als bij anderen. Samen met de advocaat waarmee wij heel nauw samenwerken vormen we één team dat op alle fronten - juridisch, financieel én fiscaal - goed voor u belangen opkomt. En dat heeft ons aan de onderhandelingstafel of in de rechtbank al mooie successen opgeleverd. Wij gaan ook samen met de advocaat met u in gesprek zonder het dubbele tarief te rekenen. U profiteert dus van 3 verschillende vakgebieden die in 1 vorm van dienstverlening zijn gegoten voor hetzelfde tarief!
 Financieel én fiscaal advies: een scheiding heeft ook op financieel en fiscaal gebied veel gevolgen. Wij zien vaak dat de financiële toekomst voor veel onrust zorgt. Anders dan advocaten of andere scheidingsbemiddelaars/mediators in het Gooi, hebben wij alle expertise zelf in huis om u op dit gebied duidelijkheid en rust te kunnen geven. Op basis van uw financiële gegevens zoeken wij naar maatwerkoplossingen voor uw persoonlijke situatie. Wij nemen u hierbij alles uit handen. En wij begeleiden niet alleen het proces, maar wij helpen u ook met concrete oplossingen. Door onze aanpak is uw gehele scheiding transparant en duidelijk en wij bespreken alles in begrijpelijke taal met u. Wij zijn opgeleid tot Master of Financial Planning (MFP), Estate Planner en Federatie Belastingadviseur (Register Belastingadviseurs).
 Ondernemers: bij ondernemers eindigt zelfs één op de twee huwelijken in een scheiding. Bij een scheiding van een ondernemer wegen het zakelijke en financiële gedeelte extra zwaar. Dit maakt de scheiding ook veel complexer. Zonder enige twijfel zijn wij dé specialist in scheidingen van ondernemers door onze jarenlange werkervaring bij gerenommeerde accountantskantoren (onder meer KPMG en PWC) en door onze opleidingen tot Federatie Belastingadviseur (Register Belastingadviseurs), Master of Financial Planning (MFP) en Estateplanning. Bovendien zijn wij sinds 2007 gespecialiseerd in echtscheidingen en hebben al veel grote en kleine ondernemers succesvol begeleid.
Onze keurmerken

Belastingdienst en scheiden

Vaak weet men niet welke fiscale gevolgen een scheiding heeft. Door hier niet goed bij stil te staan, kan dit gevolgen hebben voor de Belastingdienst. De Scheidingsplanner het Gooi is opgeleid tot Federatie Belastingadviseur (Register Belastingadviseurs). Hierdoor kunnen wij als geen ander de fiscale gevolgen voor u in kaart brengen en u optimaal adviseren.

Samenwerkende partners

  • Advocaat Ellis Zeeuw van der Laan van Advocatenkantoor Zeeuw van der Laan in Hilversum. Zij is ook onze partner voor Hilversum, Bilthoven en Soest e.o.
  • Voor zeer specialistische vragen werken we samen met een aantal notarissen in Hilversum, Bilthoven en Soest. Maar meestal weten we zelf het antwoord op de vragen.

Tarief

Goedkoop Scheiden? Beste? Of allebei?Over de kosten van uw scheiding zijn wij transparant. De tarieven voor verschillende diensten zijn niet bij iedere scheidingsbemiddelaar hetzelfde. Wij kijken naar de tarieven in de markt, zoals bij de Scheidingsmakelaar. Dat betekent niet dat we altijd de laagste prijzen volgen. Wel zorgen wij voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Tijd voor u. Deskundig advies. Snelle dienstverlening. Wij doen waar we goed in zijn, we geloven in de vorm en inhoud van onze dienstverlening en daarvoor hanteren wij een zeer concurrerend tarief. Zeker ten opzichte van advocaten of advocaatkantoren in het Gooi. En indien uw rechtsbijstandsverzekeraar een vergoeding geeft bij echtscheiding, dan handelen wij dat af met de verzekeraar.

Kennismaking

Welke begeleiding u bij ons uiteindelijk ook kiest, het eerste kennismakingsgesprek is altijd zonder kosten en vrijblijvend. Wij nemen tijdens het kennismakingsgesprek uitgebreid de tijd om in alle rust uw situatie te bespreken en kunnen we aan de hand daarvan een stappenplan voor u maken. Zo kunt u bepalen of er een klik is en voldoende vertrouwen heeft in onze begeleiding. U krijgt dan ook een goede indicatie mee van de kosten voor de scheiding. Doe het gerust, het verplicht u tot niets!Een afspraak is ook mogelijk op de donderdagavond of de zaterdagochtend.[Lees meer]
de Scheidingsplanner® 't Gooi


Snel contact

de Scheidingsplanner® 't Gooi NL

035 - 692 16 69


MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK


Ons team


Eveline Minkes MFP, RB, Mediator

k ben Eveline Minkes, geboren en getogen in de omgeving van Rotterdam én in het menselijke en financiële vak bij gerenommeerde accountantskantoren zoals onder andere PriceWaterhouseCoopers en KPMG Meijburg. Dat merk je aan mijn directe manier van doen, empatisch vermogen en passie voor mijn vak: mensen helpen om zelf tot oplossingen te komen vanuit échte belangstelling voor de mensen achter de problemen. En daar komt ook mijn vakmanschap vandaan.Door mijn opleidingen tot Master Financial Planner, Register Belastingadviseur, Estate Planner én mediator beheers ik alle vlakken van de scheiding zelf. Ik behoud het overzicht en kan zelf uitstekend meedenken met de scheidende partners zodat echt alle opties boven tafel komen en je tot weloverwogen en de meest optimale oplossingen kan komen. Zonder op jouw stoel te gaan zitten en de beslissingen voor jou te nemen.Daarnaast zorgt mijn lange werkervaring ervoor dat ik een scherp oog heb voor de financiële, juridische en fiscale verhoudingen gericht op de mens achter de vraagstelling of het probleem. En bovendien een creatief denkvermogen. Met de doelstelling dat je na de scheiding nog met elkaar kan blijven communiceren. En dat je weet wat voor de kinderen van belang is, zodat jullie als ouders samen verder kunnen.Ik durf inmiddels wel te zeggen dat ik echt alle juiste know how bied bij een scheiding. Die erkenning krijg ik ook van de diverse advocaten- en accountantskantoren die mij inschakelen. Naast Scheidingsplanner zijn, ben ik getrouwd en heb ik ervaring met het vraagstuk wel of niet te gaan scheiden. Ik ben veel in de natuur te vinden met mijn paard of onze honden.


Dick Minkes MFP, RB

Ik ben Dick Minkes. Ik kom oorspronkelijk uit Dordrecht en ben als belastingadviseur, financieel en estate planner een echte allrounder met een sterk analytisch denkvermogen. En dat merk je aan mijn praktische en creatieve oplossingen. Zonder hoogdravende taal een heldere oplossing geven. Waarbij de mens centraal staat.Voor de Scheidingsplanner het Gooi denk ik mee met de financiële vraagstukken, ben ik de sparringspartner voor Eveline en beoordeel ik in complexe (echt)scheidingen de door Eveline opgestelde stukken. Daar ligt dan ook mijn passie: het bewaken van de kwaliteit die bij de Scheidingsplanner het Gooi en bij mijzelf zelf zo hoog in het vaandel staat. De kwaliteit van mijn werk komt voort uit mijn werkervaring bij de grotere accountantskantoren als PriceWaterhouseCoopers, KPMG Meijburg en Deloitte. Naast de Scheidingsplanner heb ik mijn eigen accountants- en belastingadvieskantoor gericht op advies aan ondernemers. Ik ben getrouwd met Eveline en mijn passie is onze honden waarmee ik heel graag lange wandelingen maak.

Wat is uw situatie?

Ik-overweeg-te-gaan-scheiden

Uw huwelijk is op een punt aangekomen waarop u aan scheiden denkt. Maar u twijfelt nog. Welke stappen neemt u en wie kan u adviseren?

ONTDEK UW OPTIES
Ik-wil-zeker-scheiden

U bent eruit: u en uw partner gaan scheiden. Wat komt daar allemaal bij kijken? En hoe regelt u alles zo goed
mogelijk voor later?

NEEM UW EERSTE STAP
Ik zit er midden in

U zit midden in de hectische periode die scheiding heet.
En soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Hoe krijgt u weer overzicht?

VIND SNEL HULP
Ik-ben-al-gescheiden

Uw scheiding is achter de rug. Toch spoken er nog zaken door uw hoofd. U wilt deze graag afronden. Maar hoe pakt
u dat aan?

ZOEK UW OPLOSSING

Onze diensten

Gaat u scheiden? U staat er niet alleen voor. De Scheidingsplanner begeleidt uw scheiding van begin tot eind. Dat geeft een zeker gevoel.

Ook als u niet getrouwd bent, wilt u uw relatie op een goede manier afwikkelen. Zodat u daarna op een prettige manier weer verder kunt.

Mediation kan een hoop ellende voorkomen. Praat met elkaar en doe het samen. Zodat u na de scheiding met een goed gevoel weer
verder kunt.

Alimentatie een lastig onderwerp? Niet bij de Scheidingsplanner. Met onze unieke reken-methode weet u snel waar u aan toe bent. Nu en in de toekomst.

Uw situatie opnieuw bekeken. Met een frisse blik, onpartijdig en professioneel. Dat is een second opinion van de Scheidingsplanner. En dat voelt wel zo prettig.

Kwaliteit verzekerd

De Scheidingsplanner Laren ('t Gooi)
(4,0 van de 5 in 3 beoordelingen)

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op bovenstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Registermediator

 pijl-links"Wees de eerste die deze vestiging beoordeelt"pijl-rechts

De Scheidingsplanner

Onze Locatie

Goed om te weten

97%

het deel van de zaken die we
met succes behandelen1.080

het aantal zaken
dat we per jaar behandelen8,7

de gemiddelde waardering
door onze klanten
Onze Waardering