Bel ons
010-30 20 101

telefonisch bereikbaar van maandag
tot en met donderdag van 9:00 - 20:00
en op vrijdag van 9:00 - 17.30
telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9:00 - 20:00 en op vrijdag van 9:00 - 17.30

de Scheidingsplanner® Rotterdam

De Scheidingsplanner Rotterdam
(4,5 van de 5 in 125 beoordelingen)

Hulp van A - Z bij uw scheiding in Rotterdam, en daarna!
De Scheidingsplanner en de advocaten in Rotterdam bundelen hun expertises en bieden u daarmee een complete en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning bij uw scheiding. Wij spelen daarmee in op uw behoefte aan optimale deskundigheid op zowel emotioneel, financieel als juridisch gebied. Wij zijn er voor ondernemers en particulieren. Voor mensen die samen willen scheiden of voor mensen die eenzijdig willen scheiden.

De begeleiding bij uw scheiding in Rotterdam: wie zijn we, wat doen we?
Het team van De Scheidingsplanner in de regio Rotterdam bestaat uit Register Financieel Echtscheidingsadviseurs, gespecialiseerde familierecht advocaten en een academische coach. Zoekt u een advocaat, mediator voor uw scheiding in Rotterdam, dan hebben wij alles in huis. De advocaten zijn familierecht advocaten met specialisatie in echtscheidingen, ook als u een eigen bedrijf heeft en onderneemt. U hoeft dus niet op zoek naar een apart advocatenkantoor in Rotterdam. De mediators helpen u met (kinder) coaching en helpen u om samen uw scheiding tot een succesvol einde en nieuw begin te brengen. Wij bedienen u vanuit Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Krimpen aan den IJssel, Gouda, Rotterdam-Zuid, Hillegersberg, Vlaardingen en Alblasserdam. Er is dus altijd een Scheidingsplanner bij u in de buurt!


Scheiding regelen met Scheidingsplanner, wat houdt dat in?
Wij maken samen met u een compleet en persoonlijk Scheidingsplan voor uw scheiding zodat u verder kunt. Begeleiding en financiële afwikkeling van uw scheiding in Rotterdam en omstreken. Direct hulp bij ouderschapsplan, het regelen van een co-ouderschap, scheiden van tafel en bed, en berekenen van alimentatie. Wij werken met advocaten, mediators, kindercoaches en notarissen in Rotterdam en omgeving voor de beste begeleiding bij uw echtscheiding. Ook werken we samen met hypothecair (financieel) planners voor het overnemen en aankopen van uw (echtelijke) woning.

 • Mediation, in ons team zitten de beste mediators die assisteren met scheidingsbemiddeling en ouderschapsbemiddeling, die u helpen met de afwikkeling van overlegscheidingen, waarbij u een regeling wilt treffen en waarbij redelijkheid en billijkheid voorop staan;
 • Co-ouderschap regelen, als u en uw ex-partner beiden een gelijk deel van de zorg en de opvoeding op u nemen, is er sprake van co-ouderschap. Wij helpen u met het opstellen van een co-ouderschap regeling, en het maken van een ouderschapsplan en convenant. Deze regeling zal worden opgenomen in het convenant;
 • Alimentatie berekenen, wij helpen u met het berekenen van alimentatie. Zowel voor kinderalimentatie als partneralimentatie;
 • Belastingdienst en scheiding, onze expertise ligt in het op orde maken van de fiscale elementen van uw scheiding;
 • Eenzijdige trajecten, de afwikkeling van (v)echtscheidingen, waarbij de RFEA- adviseur met financiële kennis in samenwerking met een gespecialiseerde familierecht advocaat als een team optreedt voor één van beide partners;
 • Ondernemers, in Rotterdam en omgeving kunnen zowel in eenzijdige als in mediationtrajecten gedurende de scheiding worden bijgestaan vanuit de specialisatie van de RFEA-adviseur;
 • Second opinion, met grote regelmaat controleren wij convenanten en alimentatieberekeningen vanuit onze financiële deskundigheid op fiscale en rekenkundige juistheid; en juridische toetsing;

Aanvullende diensten
tijdens of na uw scheiding Ook na uw scheiding helpt het team van Scheidingsplanner in Rotterdam u verder met:

 • Herberekening alimentatie, van partneralimentatie of kinderalimentatie na uw scheiding;
 • Naleving omgangsregelingen, bijstand in kwesties rondom gezag, omgangsregelingen en uw ouderschap;
 • Samenwoners, beëindiging samenlevingscontract;

Werkwijze van De Scheidingsplanner

 • Mediation, bij scheiding vaste prijsafspraak voor een verkort of uitgebreid traject;
 • Eenzijdige trajecten, op basis van een schappelijk uurtarief (zonder declaratie van reis- en kantoorkosten);
 • Ondernemers, een combinatie van een vaste prijsafspraak en eventueel aanvullend een schappelijk uurtarief;
 • Second opinion, op basis van een schappelijk uurtarief;
 • Mediationvergoeding, indien uw rechtsbijstandsverzekeraar een vergoeding geeft bij echtscheiding, dan handelen wij dat af met de verzekeraar;

Waar kunt u ons vinden:
U kunt ons kantoor vinden in Rotterdam en terecht bij ons voor begeleiding bij uw scheiding in Rotterdam (Rotterdam Centrum, Rotterdam Delfshaven, Schiebroek, IJsselmonde, Kralingen-Crooswijk, Rotterdam Noord, Hillegersberg, Ommoord, Nesselande, Overschie, Hoogvliet, Prins Alexander en Rozenburg). Onze vestigingen bevinden zich in:

Rotterdam (Hoofdkantoor Rotterdam e.o.)
Rotterdam (vestiging Hillegersberg)
Rotterdam-Zuid (vestiging Slinge)
Vlaardingen (vestiging Vlaardingen Schiedam)
Gouda- Waddinxveen (vestiging Gouda)
Haastrecht (vestiging Haastrecht)
Alblasserdam (vestiging Alblasserwaard)
Spijkenisse, Pernis en Hoogvliet (vestiging Nissewaard)
Berkel en Rodenrijs (vestiging Oostland)
Capelle aan den IJssel (vestiging Zuidplaspolder)
Krimpen aan de Lek (vestiging Krimpenerwaard)
Dordrecht (vestiging Drechtsteden)
Hendrik-Ido-Ambacht (vestiging Zwijndrechtse Waard)
Hoorn (vestiging Hoorn)
Purmerend (vestiging Purmerend)
Opmeer (vestiging Opmeer)

Een afspraak in de avonduren en bij uitzondering bij u thuis is eventueel ook mogelijk.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

[Lees meer]
de Scheidingsplanner® Rotterdam


Snel contact

de Scheidingsplanner® Rotterdam NL

010-30 20 101


MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK


Ons team


Wim de Zwart RFEA

Door jarenlange ervaring in de scheidingspraktijk is Wim de Zwart (1966) gespecialiseerd in financiële, fiscale en emotioneel complexe echtscheidingszaken. Wim is met zijn eigen ondernemersachtergrond en de afgeronde opleiding tot RFEA-ondernemer één van de weinige echtscheidingsadviseurs in Nederland die zich specifiek richten op de ondernemer in echtscheiding. (Lees meer)


Léon P.J. Slijkerman FFP

Als gecertificeerd financieel planner en mediator voert Léon Slijkerman (1973) al jaren een eigen echtscheidingspraktijk en is hij gespecialiseerd in de begeleiding van zowel particulieren als (partners van) ondernemers. Overleg staat hierbij voorop maar ook begeleidt hij mensen wiens scheiding niet in harmonie verloopt. Door zijn financiële en ondernemersachtergrond is Léon bij uitstek de sparringpartner voor ondernemers in een echtscheidingssituatie. (Lees meer)


Stefanie van Poppel

Als jurist richt Stefanie zich in haar dagelijkse werkzaamheden bij De Scheidingsplanner volledig op mediationtrajecten. (Lees meer)


Joosje Veneman

Als jurist richt Joosje zich binnen De Scheidingsplanner voornamelijk op mediationtrajecten. Bij haar begeleiding gaat zij oplossingsgericht te werk waarbij zij altijd aandacht zal houden voor een ieders belang. Doordat zij enkele jaren als juridisch adviseur voor een rechtsbijstandsverzekeraar heeft gewerkt, heeft zij een goed ontwikkeld empathisch vermogen en kan zij praktisch en snel in kaart brengen wat er speelt en hoe hiermee omgegaan kan worden. (Lees meer)


Samenwerkend advocaat Mr. Drs. J. Broijl

 • Studeerde af in Psychologie en in Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit Nijmegen (RU). Werkt sinds 2003 als advocaat in Rotterdam.
 • Doortastend en bevlogen. Is zowel op psychologisch als juridisch vlak deskundig bij een scheiding.
(Lees meer)


Samenwerkend advocaat Mevrouw mr. J.C. (Jennifer) Heijmann van Drecht Recht Mediation & Advocatuur

 • Studeerde in 2004 af in de Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg. Werkt sinds 2005 als advocaat, eerst in Rotterdam en sinds september 2015 in Papendrecht.
 • Is zich sinds 2009 volledig gaan toeleggen op het familierecht;
(Lees meer)


Samenwerkend notaris: Notariskantoor Bussink

 • Notaris in Rotterdam sinds 2004;
 • Behandelt samen met zijn ervaren en betrokken team alle notariële rechtsgebieden voor uw scheiding; familierecht, ondernemingsrecht en  vastgoedrecht; 
(Lees meer)


Samenwerkend notaris Oostland Partners Notarissen 

Een modern notariskantoor in Lansingerland. Wij zijn een jong en vlot team van specialisten. Met passie doen wij ons werk en verzorgen accuraat al uw notariële werkzaamheden voor uw scheiding.  Uw vaste aanspreekpunt binnen ons notaris kantoor is mevrouw Mr. Janny Teensma-Broos. (Lees meer)


Zuidstad Financiële Planning

Zuidstad Financiële Planning kan u begeleiden in de financiële afwikkeling na uw scheiding. Markjan Knepper en Tom Maaskant beschikken samen over ruim 25 jaar ervaring. Zij zijn professionals binnen hun vakgebied en bieden u maatwerk advies.


MAARTEN Makelaardij

Hulp van A-Z bij het verkopen van uw woningGaat u scheiden? Een belangrijk onderdeel dat daarbij komt kijken is de verkoop van uw gezamenlijke woning. Gaat u hier afstand van doen of wordt één van jullie twee volledig eigenaar van de woning? Er zijn verschillende opties mogelijk. Mocht u besluiten om uw woning te willen verkopen zijn wij het aangewezen kantoor binnen Rotterdam! (Lees meer)


Terra Vitaal - Madelon van Heeren

Terra Vitaal - Fit en Vitaal bij scheidingIn mijn praktijk TerraVitaal ondersteun ik sinds 2013 mensen die in een (vecht)scheiding zijn verwikkeld. Door het toepassen van mijn kennis en behandelmethode op het gebied van complementaire en orthomoleculaire geneeskunde, zie je in deze stressvolle situatie dat mensen zich veerkrachtiger gaan voelen en geven ze aan beter door het scheidingsproces heen te zijn gekomen. (Lees meer)


Margreet van Zanten

Emotiezaken Relatiebreuk en conflict gescheiden! De emotionele achtbaan waarin mensen zich kunnen begeven in de situatie als een scheiding verwacht een goede begeleiding en bemiddeling. De afwisseling van verdriet en woede en tegelijkertijd het zakelijk opstellen (Lees meer)

Wat is uw situatie?

Ik-overweeg-te-gaan-scheiden

Uw huwelijk is op een punt aangekomen waarop u aan scheiden denkt. Maar u twijfelt nog. Welke stappen neemt u en wie kan u adviseren?

ONTDEK UW OPTIES
Ik-wil-zeker-scheiden

U bent eruit: u en uw partner gaan scheiden. Wat komt daar allemaal bij kijken? En hoe regelt u alles zo goed
mogelijk voor later?

NEEM UW EERSTE STAP
Ik zit er midden in

U zit midden in de hectische periode die scheiding heet.
En soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Hoe krijgt u weer overzicht?

VIND SNEL HULP
Ik-ben-al-gescheiden

Uw scheiding is achter de rug. Toch spoken er nog zaken door uw hoofd. U wilt deze graag afronden. Maar hoe pakt
u dat aan?

ZOEK UW OPLOSSING

Onze diensten

Gaat u scheiden? U staat er niet alleen voor. De Scheidingsplanner begeleidt uw scheiding van begin tot eind. Dat geeft een zeker gevoel.

Ook als u niet getrouwd bent, wilt u uw relatie op een goede manier afwikkelen. Zodat u daarna op een prettige manier weer verder kunt.

Mediation kan een hoop ellende voorkomen. Praat met elkaar en doe het samen. Zodat u na de scheiding met een goed gevoel weer
verder kunt.

Alimentatie een lastig onderwerp? Niet bij de Scheidingsplanner. Met onze unieke reken-methode weet u snel waar u aan toe bent. Nu en in de toekomst.

Uw situatie opnieuw bekeken. Met een frisse blik, onpartijdig en professioneel. Dat is een second opinion van de Scheidingsplanner. En dat voelt wel zo prettig.

Kwaliteit verzekerd

De Scheidingsplanner Rotterdam
(4,5 van de 5 in 125 beoordelingen)

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op bovenstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Register Financieel Echtscheidingsadviseur

 pijl-links"Een zeer prettige begeleiding!"pijl-rechts

I.S.

Onze Locatie

Goed om te weten

97%

het deel van de zaken die we
met succes behandelen1.080

het aantal zaken
dat we per jaar behandelen8,7

de gemiddelde waardering
door onze klanten
Onze Waardering