Direct weten hoeveel alimentatie u moet gaan betalen?

"In deze tijden je huis verkopen of op één naam krijgen is bijna onmogelijk. En dan nog scheiden! Met het Scheidingsplan zijn wij er toch uit gekomen met elkaar"

Margriet de Wit, 38 jaar
Weert
Home > Onze diensten > Second Opinion

Second Opinion

U kunt in diverse situaties behoefte hebben aan een second opinion. Bijvoorbeeld wanneer u samen met uw partner één adviseur heeft ingeschakeld, maar u zich afvraagt of de berekeningen wel kloppen. Of wanneer u geen goed gevoel heeft bij de ontvangen voorstellen en graag de mening van een (andere) deskundige wilt.
Heeft u twijfels of bent u ergens niet 100% zeker van? Vraag een second opinion aan bij de Scheidingsplanner bij u in de buurt.

De Scheidingsplanner toetst de voorstellen aan de wet en de alimentatienormen. Maar wat nog veel belangrijker is: hij/zij zoekt op welke manier uw wensen het beste ingevuld kunnen worden. Zo heeft u een goede basis om in de gesprekken met uw partner de juiste afspraken te maken.

De Scheidingsplanner wordt overigens ook rechtstreeks ingeschakeld door advocaten, notarissen of accountants voor het maken van de juiste berekeningen.

Wij geven u graag advies over uw toekomstplanning. Bij ons krijgt u antwoorden op uw vragen en een transparante oplossing geboden. Zo staat u sterker in uw schoenen bij het maken van afspraken over uw scheiding. Dat is een hele zorg minder!

De Scheidingsplanner

  • Regelt uw scheiding van A t/m Z
  • Maakt een compleet Scheidingsplan
  • Is financieel én juridisch goed onderlegd
  • Werkt snel en kostenefficiënt
  • Zorgt voor nachtrust

Vrijblijvende afspraak maken?

Wij geven graag antwoord op al uw vragen in een vrijblijvend gesprek bij één van onze vestigingen bij u in de buurt.

Maak direct een afspraak

Gratis boekje 'Help, ik ga scheiden!'

Alle informatie over de financiële gevolgen van een scheiding compact in één boekje.

Vraag boekje aan

Direct antwoord
op al uw vragen?

Bel onze helpdesk: 085 - 487 12 00
Ma t/m vrij van 9.00 tot 17.00 uur

of vul ons contactformulier in
en ontvang antwoord per e-mail.