Bel ons
088 420 00 00

werkdagen van 09:00 - 17:00

de Scheidingsplanner® Centraal Nederland (Culemborg)


De Scheidingsplanner uit Culemborg bestaat uit gecertificeerde financiële planners, gespecialiseerd in het afhandelen van een echtscheiding. Wij helpen u met de financiële kant van uw scheiding, zoals de berekening van alimentatie, ouderlijk gezag, woning & vermogen en eigen onderneming of pensioensopbouw.[Lees meer]
de Scheidingsplanner® Centraal Nederland (Culemborg)


Snel contact

de Scheidingsplanner® Centraal Nederland (Culemborg) NL

088 420 00 00


MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK


Ons team


Gerard Heijnen

Gerard Heijnen (1959) is in 1981 zijn loopbaan in de financiële dienstverlening begonnen bij de SNS-Reaal Groep en reeds 28 jaar in het vak. Altijd in contact met mensen, jarenlang als adviseur bij de mensen thuis, later als leidinggevende om uiteindelijk Hoofd Externe Betrekkingen te worden bij de Reaal Groep. Gerard weet wat dus wat het is om als diplomaat met alle wensen en belangen rekening te houden en dit maakte hem tot een gewild Mediator in de afgelopen jaren.
(Lees meer)

Wat is uw situatie?

Ik-overweeg-te-gaan-scheiden

Uw huwelijk is op een punt aangekomen waarop u aan scheiden denkt. Maar u twijfelt nog. Welke stappen neemt u en wie kan u adviseren?

ONTDEK UW OPTIES
Ik-wil-zeker-scheiden

U bent eruit: u en uw partner gaan scheiden. Wat komt daar allemaal bij kijken? En hoe regelt u alles zo goed
mogelijk voor later?

NEEM UW EERSTE STAP
Ik zit er midden in

U zit midden in de hectische periode die scheiding heet.
En soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Hoe krijgt u weer overzicht?

VIND SNEL HULP
Ik-ben-al-gescheiden

Uw scheiding is achter de rug. Toch spoken er nog zaken door uw hoofd. U wilt deze graag afronden. Maar hoe pakt
u dat aan?

ZOEK UW OPLOSSING

Onze diensten

Gaat u scheiden? U staat er niet alleen voor. De Scheidingsplanner begeleidt uw scheiding van begin tot eind. Dat geeft een zeker gevoel.

Ook als u niet getrouwd bent, wilt u uw relatie op een goede manier afwikkelen. Zodat u daarna op een prettige manier weer verder kunt.

Mediation kan een hoop ellende voorkomen. Praat met elkaar en doe het samen. Zodat u na de scheiding met een goed gevoel weer
verder kunt.

Alimentatie een lastig onderwerp? Niet bij de Scheidingsplanner. Met onze unieke reken-methode weet u snel waar u aan toe bent. Nu en in de toekomst.

Uw situatie opnieuw bekeken. Met een frisse blik, onpartijdig en professioneel. Dat is een second opinion van de Scheidingsplanner. En dat voelt wel zo prettig.

Kwaliteit verzekerd

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op bovenstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Gecertificeerd Financieel Planner Registermediator

 pijl-links""pijl-rechts

Onze Locatie

Goed om te weten

97%

het deel van de zaken die we
met succes behandelen1.080

het aantal zaken
dat we per jaar behandelen8,7

de gemiddelde waardering
door onze klanten
Onze Waardering


Gecertificeerd Financieel Planner