Bel ons
0345 - 52 11 51

werkdagen van 09:00 - 17:00

de Scheidingsplanner® Centraal Nederland (Culemborg)


Uit elkaar gaan en op zoek naar iemand die dit traject kan begeleiden?
Voor de één duurt het jaren, als het al volledig lukt, om er fysiek, financieel en emotioneel boven op te komen na een scheiding en voor de ander breekt er direct een periode van groei en bloei aan. Om een nieuwe start vorm te geven is het van belang te weten waar je staat en wie je bent.

Minder piekeren over geld
De Scheidingsplanner centraal Nederland heeft als startpunt financieel inzicht.
Waarom? Dit heeft alles te maken met geldzorgen. Vaak een grote bron van conflicten binnen de relatie en zeker na de relatie. Geldzorgen hebben alles te maken met hoe jij tegen geld aankijkt en zegt feitelijk niets over geldproblemen.

Financieel Scheiden
Door te starten met financieel inzicht, kun je gelijk kijken naar welke mogelijkheden er zijn.
Voor menigeen is dit al voldoende om de draad, hoe zuur soms ook, alleen op te pakken en verder richting te geven aan de toekomst. Wij starten dus met geld omdat je geld nodig hebt om in je basisbehoeften te kunnen voorzien. De piramide van Maslow zegt toch voldoende? Geld, goed Financieel Scheiden, kan een bron van conflicten, stress wegnemen.

Wij begeleiden je zodat je weet waar je rekening mee dient te houden integraal en op alle onderdelen. Immers de belastingdienst kijkt mee. En soms op punten waarvan je het niet verwacht. In deze periode, waarbij je vaak al je energie nodig hebt om je leven een nieuwe richting te kunnen geven, is het fijn als je goed geïnformeerd wordt. Dat is toch een zorg minder?

Emoties de overhand?
Dit neemt niet weg dat emoties een grote rol spelen; emoties over geld , emoties over het loslaten van je partner en wellicht als duo-ouder. Een droom, een veilige basis die in duigen valt? En die droom, dat beeld, loslaten gaat vaak niet vanzelf. Heb je meer nodig om grip te krijgen dan kan onze Scheidingsplanner
Mary Smits-van Osch FFP tevens MfN-registermediator en Life Coach je verder begeleiden om ook de emotionele laag de aandacht te geven.

Wij beschikken over een ruim netwerk aan samenwerkingspartners zoals advocaten, notarissen, makelaars en hypotheekverstrekkers. Zodat uw traject daarmee zorgvuldig en volledig begeleid wordt.[Lees meer]
de Scheidingsplanner® Centraal Nederland (Culemborg)


Snel contact

de Scheidingsplanner® Centraal Nederland (Culemborg) NL

0345 - 52 11 51


MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK


Ons team


René Smits MFP I FFPI REP

Hallo, ik ben René Smits

Als financieel planner en tevens bestuurslid van de Federatie Financieel Planners (FFP) zet ik mij al jaren in om cliënten in welke levensfase dan ook financieel bewust te maken van de keuzes die er zijn om het leven vorm en richting te geven. En dan heb ik het niet alleen over cijfers! Oké daar ligt wel mijn basis.. ….alleen er is meer en er is meer nodig. (Lees meer)


Mary Smits FFP I MfN-registermediator I Life Coach

Hallo, ik ben Mary Smits-van Osch

Als financieel planner adviseer ik al ruim 8 jaar particulieren, zzp-ers en ondernemers. Enkele jaren geleden heb ik in mijn werk een verdiepingsslag gemaakt door De Scheidingsplanner Centraal Nederland op te richten. Juist in een scheidingssituatie komen alle disciplines van mijn beroep samen. Financieel inzicht draagt bij aan het verder vorm kunnen geven van ieders toekomst. En is onmisbaar in een voor menigeen – vooral op emotioneel vlak- turbulente tijd. Hoe kun je vooruitkijken en wat heb je daarvoor nodig? (Lees meer)


Jane Wouters

Hallo, Ik ben Jane Wouters

Financiële vraagstukken is wat mij uitdaagt. Door mijn brede ervaring in de financiële dienstverlening ben ik in staat om met gerichte vragen en goed luisteren snel tot de kern te komen. Dit geeft snel duidelijkheid in een emotioneel proces waar veel vraagstukken elkaar beïnvloeden. (Lees meer)

Wat is uw situatie?

Ik-overweeg-te-gaan-scheiden

Uw huwelijk is op een punt aangekomen waarop u aan scheiden denkt. Maar u twijfelt nog. Welke stappen neemt u en wie kan u adviseren?

ONTDEK UW OPTIES
Ik-wil-zeker-scheiden

U bent eruit: u en uw partner gaan scheiden. Wat komt daar allemaal bij kijken? En hoe regelt u alles zo goed
mogelijk voor later?

NEEM UW EERSTE STAP
Ik zit er midden in

U zit midden in de hectische periode die scheiding heet.
En soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Hoe krijgt u weer overzicht?

VIND SNEL HULP
Ik-ben-al-gescheiden

Uw scheiding is achter de rug. Toch spoken er nog zaken door uw hoofd. U wilt deze graag afronden. Maar hoe pakt
u dat aan?

ZOEK UW OPLOSSING

Onze diensten

Gaat u scheiden? U staat er niet alleen voor. De Scheidingsplanner begeleidt uw scheiding van begin tot eind. Dat geeft een zeker gevoel.

Ook als u niet getrouwd bent, wilt u uw relatie op een goede manier afwikkelen. Zodat u daarna op een prettige manier weer verder kunt.

Mediation kan een hoop ellende voorkomen. Praat met elkaar en doe het samen. Zodat u na de scheiding met een goed gevoel weer
verder kunt.

Alimentatie een lastig onderwerp? Niet bij de Scheidingsplanner. Met onze unieke reken-methode weet u snel waar u aan toe bent. Nu en in de toekomst.

Uw situatie opnieuw bekeken. Met een frisse blik, onpartijdig en professioneel. Dat is een second opinion van de Scheidingsplanner. En dat voelt wel zo prettig.

Kwaliteit verzekerd

[beoordeling type=ster]

Wij doen ons werk op een deskundige en betrokken manier. We houden van korte lijnen en persoonlijk contact waarbij uw belangen centraal staan. Aan het einde van het traject vragen wij naar uw mening over onze dienstverlening. Als u op bovenstaande link klikt, ziet u wat klanten van ons vinden.

Gecertificeerd Financieel Planner

 pijl-links""pijl-rechts

Onze Locatie

Goed om te weten

97%

het deel van de zaken die we
met succes behandelen1.080

het aantal zaken
dat we per jaar behandelen8,7

de gemiddelde waardering
door onze klanten
Onze Waardering


Gecertificeerd Financieel Planner